Antti Railio on todellinen jouluihminen. Mielenrauhaa-joululevy tarkoittaa hänelle pitkäaikaisen unelman toteutumista.

-Olen niin sanoinkuvaamattoman kiitollinen siitä, että saimme tehdä tämän levyn! Ja tulen olemaan siitä loppuikäni ylpeä. Se on parasta, mitä olen urallani saanut aikaan, ja se, niin uskomatonta kuin se onkaan, tulee varmasti viitoittamaan uraani vielä pitkään. Sillä levyn raidoille saaduilla tulkinnoillani oli suuri vaikutus myös tuottajapiiriini, jotka kuulivat äänessäni jotain sellaista, mitä ei aikaisemmilla levytyksilläni ole kuultu. Se loi meille uskoa, että askel askeleelta kasvamme, opimme yhdessä sekä voimme saavuttaa jotain todella suurta ja ainutlaatuista. Tahdon kiittää kaikkia, jotka ovat olleet mukana tässä prosessissa, Antti Railio kommentoi.

Laulaja haluaa tuoda esille myös joulun syvällisempää sanomaa.

-Vaikka nyt elän elämäni onnellisinta aikaa, ovat elämääni varjostaneet surut ja murheet, menetykset sekä kuoleman pelko. Olen menettänyt kaikki isovanhempani sekä parhaan ystäväni ja muutaman muunkin rakkaan ihmisen. Omassa perheessäni on myös ollut aivan liikaa vakavia sairauksia. Jo pienenä poikana sairaalaralliin joutuessani, äitini sairaala vuoteen vierellä muistan useasti rukoilleeni, ettei hän vielä kuolisi. Kuka tietää, ehkä niihin rukouksiin vastattiin. Huolimatta lukuisista syövistä, halvaantumisesta sekä sairastamastaan MS-taudista, äitini elää vielä tänäkin päivänä. Joulu onkin muodostunut minulle ennen kaikkea perhejuhlaksi ja edesmenneiden läheisten muisteluhetkeksi. Se on minulle pyhä juhla ja kaikista tärkein! Oli elämäntilanne mikä tahansa, tahdon pyhittää sen arjen kiireistä ja murheista rauhoittumiseen perheen parissa. Iloitsen heistä, jotka vielä täällä kanssamme ovat, sillä olen kokenut myös yksinäisen joulun.

-Minun jouluuni kuuluu siis perhe ja lapset, hyvä musiikki, runsas joulupöytä sekä läheisyys ja rauha. Muistakaa vaalia toisianne ja olkaa toisillenne sellaisia, mitä toivoisitte heidänkin teille olevan. Koettakaa unohtaa arki ja kiireet ja uppoutukaa joulun rauhoittavaan tunnelmaan. Älkää laskeko lahjojen määrää saatika murehtiko, jos ette kykene ostamaan jotain, minkä tiedätte jonkun lähimmäisitänne toivovan. Tärkeintä ei ole materia, vaan toisen läheisyys ja lämpö! Antakaa anteeksi ja rakastakaa, niin paljon kuin pystytte! Hyvää ja rauhallista joulua teille jokaiselle, toivottaa Antti Railio.

Antti Railio tunnetaan muun muassa The Voice of Finland -voittajana. Hän on aiemmin tulkinnut joululauluja muun muassa Raskasta joulua -kokoonpanossa.