Juho Punkeri (laulu)
Eija Ahvo (kertoja)
Tuula Hällström (piano)

1. Leevi Madetoja: Arkihuolesi kaikki heitä
2. Joulukuusi (Aale Tynni)
Jean Sibelius: op 1
3. Nu sår jul vid snöig port
4. Nu så kommer julen
5. Det mörknar ute
6. Julvisa: Giv mig ej glans, ej guld, el prakt
7. On hanget korkeat nietokset
8. Oskar Merikanto: Joulu tullut on
9. Lapsi sytyttää kynttilän (Lassi Nummi)
10. Kassu Halonen: Sydämeeni joulun teen
11. Lumipisara (Katri Vala)
12. Ilkka Kuusisto: Pyhä yö
13. Ahti Sonninen: Jouluhymni
14. Rauha maan päällä (Viljo Kajava)
15. Taneli Kuusisto: Sä kansa vaeltava pimeässä
16. Heino Kaski: Joululaulu lapsille
17. P.J. Hannikainen: Joulunkellot
18. Otto Kotilainen: Varpunen jouluaamuna
19. Joululaulu (Anna-Maija Raittila)
20. Ilkka Kuusisto: Tule hiutale

Tenori Juho Punkeri on niittänyt mainetta erityisesti vanhan musiikin ja liedin tulkkina. Monipuolisen musiikillisen taustan ja kauniin, lyyrisen äänenvärinsä ansioista hän on kysytty ja arvostettu muusikko ja taiteilija.

Lappeenrannan laulukilpailuissa Punkeri palkittiin erikoispalkinnolla vuonna 2013, ja tuolloin alkoi myös tiivis yhteistyö pianisti Tuula Hällströmin kanssa. Vuonna 2015 Juho voitti Helsinki Lied -kilpailun yhdessä pianisti Maritta Mannerin kanssa. Elokuussa 2017 hän oli kansainvälisen Pietro Antonio Cesti -barokkioopperakilpailun finalisti.

Tuula Hällström on intohimoinen lied-pianisti. Voitettuaan Suomen ainoan lied-pianistikilpailun vuonna 1999 Hällström on konsertoinut aktiivisesti useiden eri laulajien kanssa – viimeisimmäksi muun muassa Tuuli Takalan, Kristian Lindroosin, Waltteri Torikan, Mari Palon, Essi Luttisen, Ville Rusasen, Mika Pohjosen ja Juho Punkerin kanssa.

Tuula on toiminut vakituisena pianistina sekä valtakunnallisissa Timo Mustakallio -laulukilpailussa, Lappeenrannan laulukilpailussa, Kangasniemen laulukilpailussa, Sibelius-laulukilpailussa että kansainvälisessä Mirjam Helin -laulukilpailussa. Hällströmin laajaan repertuaariin mahtuu niin lied-kirjallisuuden keskeisimmät teokset kuin oopperamusiikkikin – operettia ja kevyempää musiikkia unohtamatta. Lisäksi Hällström on päässyt pianon ääressä myös näyttelemään mm. Makuukamarioopperassa, jonka on säveltänyt Jaakko Kuusisto ja ohjannut Pertti Sveholm.

Eija Ahvo aloitti näyttelijänuransa 1977 Helsingin Kaupunginteatterissa, jossa hän näytteli päärooleja sekä draamoissa että musikaaleissa. Siirryttyään 1985 freelance-näyttelijäksi työ on vienyt hänet vierailutehtäviin eri teattereihin ympäri Suomen.

Laulamisesta tuli hänen toinen ammattinsa, joten Ahvon voi nähdä ja kuulla niin konserttisaleissa, teatterilavalla, elokuvissa kuin sinfoniaorkesterin, jazz-bändin, musikaalin, lastenoopperan tai animaatiofilmin solistina. Hän on julkaissut useita äänitteitä.