Assetto Corsa Competizione on virallinen GT World Challenge -peli. Kilpaile Sprint, Endurance ja Spa 24 Hours -tiloissa yksin tai moninpelinä 24 lisensoidulla autolla ja 11 kilparadalla. Luvassa on autenttinen ajosimulaattori, joka tarjoaa uuden standardin ajopelien realismille fotorealistisilla sääolosuhteilla, yökilpailuilla sekä Motion Capture -animaatioilla.

Aja kuin oikea GT World Challenge –kuljettaja. Voit säätää autosi ajokuntoon mukauttamalla renkaita, runkoa, moottoria ja paljon muuta. Fotorealistiset sääolosuhteet ja monikanavainen ääni luovat autenttisen tunnelman. Jokainen rata on luotu Laser-Scan-teknologiaa käyttäen, joten ne ovat erittäin todentuntuisia.

Sisältää uuden Fair-play-pisteytysjärjestelmän (palkitsee reilusti pelaavat), matsinluontijärjestelmän, ajoittaisia haasteita sekä reaaliaikaiset tulostaulut verkossa. Career, Championship ja Free Play -tilat tarjoavat täydellisen ja kustomoitavan pelikokemuksen, joka vastaa niin aloittelevien kuin kehittyneidenkin kilpakuljettajien tarpeisiin. Yhteensopiva lukuisten lisälaitteiden kanssa aina tavallisista peliohjaimista ammattitasoisiin rattiohjaimiin. Täysin animoidut välikohtaukset kisojen, varikkopysähdysten ja kuljettajanvaihtojen aikana tarjoavat erittäin aidontuntuisen kokemuksen.