Tutustu lahjakkaisiin taideosastoihin, joita johtaa Oscar-palkittu tuotantosuunnittelija Stuart Craig. Nämä joukot vastasivat niiden unohtumattomien hahmojen, paikkojen ja otusten luomisesta, joita J. K. Rowlingin hartaasti odotettu uusi valhomaailma seikkailu vilisee.

Kirjan on toimittanut Ihmeotukset ja niiden olinpaikat -elokuvan konseptitaiteilija Dermot Power, ja se vie sinut taianomaiselle matkalle läpi koko suunnitteluprosessin, joka on yhtä kiehtova kuin Lisko Scamanderin kohtaama velhomaailma. Aluksi taiteilijat, suunnittelijat ja elokuvantekijät kokoontuvat ja lopulta päädytään elokuvan tuotantovaiheeseen Leavesdenin studioille.

Kirja sisältää runsain mitoin tuotantopiirustuksia, konseptiluonnoksia, kuvakäsikirjoituksia, mallihahmotelmia ja matte-maisemamaalauksia. Lisäksi Stuart Craig ja muut taiteilijat kertovat omin sanoin elokuvanteosta. Tämä upea kirja - joka on laadittu Warner Bros. Consumer Productsin virallisella lisenssillä - on visuaalinen ilo silmille, ja se tutustuttaa Harry Potter -elokuvien fanit Ihmeotukset ja niiden olinpaikat -elokuvan maailmaan.