Hobitin tarina huipentuu päätöselokuvassa!


Peter Jacksonin kolmannen ja viimeisen Hobitti-elokuvan virallinen opaskirja kertoo kaiken olennaisen sen sankareista ja tapahtumapaikoista.


Suomen ja maailman katsotuimpien elokuvien joukkoon nousseen valtavan elokuvatrilogian loppuhuipennus Hobitti Sinne ja takaisin saa ensi-iltansa joulukuussa 2014. Tämä virallinen kuvitettu opas antaa esimakua elokuvan silmiä hivelevästä kuvaloistosta ja toimii pysyvänä muistona faneille mahtavasta elokuvaelämyksestä. Tuhoaako lohikäärme Smaug Bilbon ja kääpiöretkikunnan? Mitä tapahtuu, kun viisi armeijaa ottaa yhteen Yksinäisellä vuorella? Tervetuloa vielä kerran Keski-Maan jylhiin maisemiin valkokankaalla!


Jude Fisher syntyi Cornwallissa ja asuu tätä nykyä osan vuodesta Marokossa. Hän on kirjoittanut kuvitetut oppaat kaikkiin kolmeen Hobitti-elokuvaan ja Taru Sormusten herrasta -elokuviin, fantasiaromaanit Sorcery Rising, Wild Magic ja Rose of the World sekä neljä romaania salanimellä Gabriel King. Nykyisin hän kirjoittaa kirjoja sekä aikuisille että lapsille nimellä Jane Johnson.