Aakkosloruja palkitulta lastenkirjailijalta

Anneli Kannon uutuuskirjassa aakkoset tulevat tutuiksi riemastuttavien lorujen ja veikeiden eläinten kautta. Kerimäen kirkon rotta, coloradokuoriainen, Urjalan urpiainen, Ålandin merikåtka ja moni muu otus seikkailevat mainioissa riimeissä, jotka mukailevat kuulua pilailurunon muotoa, limerikkiä.

Eskarilaiselle, ekaluokkalaiselle ja pienemmillekin sopiva lorukirja hurmaa kekseliäisyydellään. Anneli Kannon hauskoista runoista löytyy tulkinnan tasoja sekä lapselle että aikuiselle, ja Kaisa Rekisen raikkaasti kuvittamat eläinhahmot saavat mielikuvituksen lentoon!


Anneli Kanto on tamperelainen kirjailija, joka on kirjoittanut kuvakirjoja, nuortenkirjoja, tarinakokoelman, aikuistenromaaneja sekä lukuisia draamatekstejä teatterille ja televisioon. Hän on saanut nuortenkirjoillaan mm. Plättä- ja Anni Polva -palkinnot.

Kaisa Rekinen on vantaalainen kuvittaja ja graafikko, jonka kuvituksia on julkaistu mm. lehdissä, kirjoissa ja postikorteissa. Älytön äyriäinen ja muita eläinriimejä on hänen toinen kirjankuvituksensa.