Kaikki tuntevat Jack Reacherin, kovan mutta reilun entisen sotilaspoliisimajurin. Huippusuosittujen jännitysromaanien lisäksi Child on kirjoittanut Reacherin seikkailuista 12 vangitsevaa kertomusta, jotka valaisevat Reacherin menneisyyttä ja paljastavat, kuinka hänestä kehittyi vaeltava kostaja ja vääryyksien oikaisija. Osa tarinoista on aiemmin julkaistu vain sähköisessä muodossa, ja monet niistä ovat lisämateriaalia johonkin tiettyyn romaaniin – mukana on myös uusinta Reacher -jännäriä Raaka laki täydentävä tarina!

Lee Child on kirjoittanut 22 Jack Reacher -romaania, joita on julkaistu yli 40 kielellä. Kirjat ovat tuttu näky bestsellerlistojen kärjessä, myös Suomessa. Jack Reacherista on tehty myös kaksi elokuvaa, joita tähdittää Tom Cruise.

Lee Child on syntynyt vuonna 1954 Englannissa ja asuu nykyisin New Yorkissa ja Etelä-Ranskassa. Hänelle myönnettiin vuonna 2013 erittäin arvostettu CWA Diamond Dagger -palkinto poikkeuksellisen merkittävistä saavutuksista rikoskirjallisuuden alalla.