Tee saunahetkestä hyvinvoinnin lähde, jossa luot uudelleen syvän yhteyden itseesi ja kehoosi.

Carita Harju valottaa teoksessaan, miten saunomisesta on tullut entistä tärkeämpi hyvinvoinnin lähde: se vähentää stressiä, tekee hyvää sydämelle ja parantaa unen laatua.

Ennen elämä oli hidastempoisempaa kuin nyt ja olemiseen oli enemmän aikaa. Nykyään hiljaisia hetkiä ei juurikaan ole, vaan hektisen suorittamisen ohella käytämme lähes kaiken valveillaoloaikamme puhelimen tai muun ruudun äärellä. Mutta sauna on yhä paikka, jonne älylaitteita ei oteta mukaan.

Hyvää oloa saunomalla - Saunafulness sisältää uutta tietoa saunan monista terveyshyödyistä ja myös hyviä vinkkejä oman saunahetken rikastuttamiseen. Kuin huomaamatta sauna tarjoaa luonnollisen ja kiireettömän meditatiivisen tilan, jossa voit aidosti pysähtyä ja antaa mielen rauhoittua.

Carita Harju on suomalaisen saunakokemuksen asiantuntija ja markkinoinnin moniosaaja. Hän haluaa tuoda suomalaisen saunan terveys- ja hyvinvointivaikutukset kaikkien ulottuville. Vuonna 2009 hän perusti Sauna from Finland -verkoston edistääkseen suomalaisen saunan kansainvälistä tunnettuutta ja liiketoimintaa.