Yli 400-sivuinen ilotulitus Jamie Oliverilta!

Talven juhlaa -keittokirja on huipentuma, johon olen koonnut seitsemäntoista vuoden ajan täydelliseksi hiomiani loistoreseptejä.

"Se sisältää myös niksejä ja vinkkejä, jotka toimivat takuuvarmasti kotikeittiössä jokaisella yrittämällä. Kirjoitan jouluisen kirjan vain kerran, joten olen pitänyt huolta siitä, että se on huippuunsa huoliteltu. Minulle olisi suuri kunnia, jos kirjastani tulisi osa juhlavalmistelujanne – jos se tukisi, vahvistaisi ja ohjaisi teitä todella herkullisen juhlan äärelle. Toivon, että käännytte kirjani puoleen vuosi vuoden jälkeen. Minä ja perheeni toivotamme teille hyviä juhlia." - Jamie Oliver

Jamie Oliver on maailmanlaajuinen ilmiö ruoka- ja kampanjointisaralla. Hän on seitsemäntoistavuotisen TV- ja kustannusuransa aikana inspiroinut miljoonia ihmisiä kokkaamaan alusta asti itse ja nauttimaan tuoretta herkullista ruokaa. Hyväntekeväisyyssäätiö Jamie Oliver Food Foundation tekee paljon työtä edistääk-seen jatkuvalla syötöllä maailmanlaajuista Food Revolution -kampanjaa, jossa ihmisten terveyttä sekä hyvinvointia parannetaan ruoan avulla.