Mitä sinä haluat elämältäsi? Mistä unelmoit? Mietitkö vielä, pystytkö saavuttamaan unelmasi? Luettuasi tämän kirjan tiedät, että sinä pystyt! Sinä pystyt! kirja on syntynyt rakkaudesta, intohimosta ja rohkeudesta, halusta auttaa ihmisiä löytämään ja saavuttamaan unelmansa.

Kirjassa kerrotaan inspiroivia tositarinoita henkilöistä, jotka ovat saavuttaneet unelmansa todennäköisesti paljon huonommista lähtökohdista kuin sinä.

Opit kuinka työstät uskomuksiasi ja vahvistat mieltäsi, kehoasi ja henkeäsi. Kuinka luot itse oman tulevaisuutesi ja rakennat sellaisen maaperän elämällesi, että sinua ei murra mikään.

Kirjassa esitellään helppoja ja toimivia päivittäisiä rutiineja, joita myös maailman parhaat urheilijat ja johtajat käyttävät menestyksellisesti elämässään. Kirjaa lukiessasi voit samalla kirjoittaa oman elämäsi sivun, Soturin sivun, jossa kiteytyvät kaikki kirjassa käsitellyt asiat. Monet yritykset ovat soveltaneet tätä sivua henkilöstön kehittämisessä, ja se on osoittautunut menestykseksi, jopa koko elämää muuttavaksi
työkaluksi.

Kirjan kirjoittaja Jaakko Alasaarela on palkittu yrittäjä ja Suomen parhaaksi työpaikaksi valitun ZEF Oy:n toimitusjohtaja. Jaakon elämä muuttui peruskoulun viimeisenä päivänä, kun rehtori muutti todistuksesta nelosen viitoseksi ja rohkaisi häntä suurista ongelmista huolimatta elämässä eteenpäin.