Kirja sisältää 365 omaäänistä tarinaa naisista. Millainen on tarina naisesta, joka iloitsee elämästä ja millainen on tarina joka vastoinkäymisistä huolimatta uskaltaa toteuttaa omia unelmiaan? Osa tarinoista on joku tuntemamme, osa tuntemattomamman. Jokaisen naisen tarina aukeaa hänelle tärkeän käsitteen myötä. Näitä muodostuu 365 voimasanaa lukijalle.

Kirjan tarinat vahvistavat myös yhteiskunnassamme eritäin tärkeää viestiä: jokaisen naisen tehtävä on tukea toista naista, nostaa nainen päivässä - sekä täällä Suomessa että muuallakin maailmassa.

Kuinka elää oma elämänsä näkymä todeksi? Kirjan tarinat avartavat ja tuovat välineitä vahvistaa itseään samalla kun etenet kohti unelmia, unelmiesi uraa tai ammattia. Kirja vahvistaa ja tuo ajatuksia siitä, kuinka löydät oman potentiaalisi ja voit hyödyntää sitä entistä tehokkaammin. Tarinat avaavat ajatuksia siitä, kuka menestyy ja miksi? Mikä auttaa naisia voimaantumaan/jaksamaan?

Miten naiset ovat kyenneet ottamaan oman potentiaalin käyttöön ja kuinka lukija uskaltaisi toimia enemmän niiden asioiden puolesta, mitkä kokee itselleen tärkeäksi? Miten tätä saataisiin laajemmin käyttöön?

Kirjaa antaa vinkkejä ja ajatuksia itsetuntemukseen, henkiseen kasvuun ja oman asenteemme positiiviseen kehittämiseen sekä siihen, kuinka esimerkkien kautta oivaltaisimme omia mahdollisuuksia, tunnistaisimme niitä ja kykenisimme hyödyntämään niitä. Millaista voisi olla vahvempi toisten tuen hyödyntäminen: mentorit, sparraajat, verkostot jne ja naisten välinen yhteistyön periaate: jaettu arvo & yhteinen etu. Kuinka saisimme näitä asioita lisääntymään ja uskaltaisimme luoda oman polkumme, kuten kirjan tarinoiden naiset ovat kyenneet tekemään.

Tämä #nostanainenpäivässä - kirja innostaa, rohkaisee ja suorastaan tempaisee lukijat päivittäin jaksamaan ja hakemaan omaa parastaan.

Kirjan kirjoittaja on Jaana Villanen, joka on intohimoinen kehittämisen löytöretkeilijä, arvo- ja liiketoimintavalmentaja. Jaana on loputtoman kiinnostunut yritysten ja ihmisten auttamisesta sekä niiden eteenpäin kehittämisestä ennen muuta merkityksellisyyden, arvopohjaisen toiminnan myötä. Jaana on ollut perustamassa useita yrityksiä, toiminut sparraajana, mentorina ja konsulttina sadoille yrittäjille sekä osallistunut kymmeniin tuotekehitysprojekteihin. Hän on myös toiminut kouluttajana ja valmentajana tuotekehityksen parissa yli kymmenen vuotta. Jaana myös itse tekee, mistä puhuu ja kesällä 2017 hän toteutti FinnWalk-tempauksen kävellen Nuorgamista Hankoon, keräten samalla yli 600 ammattia kehitysmaan naisille Naisten Pankin kautta ja hoitaen kävelyn aikana yli 100 mentorointipuhelua yrittäjänaisille. Jaana Villanen on kirjoittanut tuotekehityksestä ja johtamisesta useita teoksia sekä blogeja.

Jaana Villanen on koulutukseltaan erikoisjuristi (HTM), ammatillinen pedagogi, Life Coach, näyttötutkintomestari ja tuotekehittäjä. Hänellä on saumaton halu yhdistellä asioita, nähdä tuotekehitys konseptuaalisena, missä on monta nuolenkärkeä, mitkä tulee huomioida onnistuneen kehityksen syntymiseksi.

Mukana mm. Heidi Sohlberg, Maaretta Tukiainen, Maija Lukkari-Nyman, Cristina Andersson, Jenny Alexandrova, Riikka Ikäheimo, Tarja Filatov...