Koukuttava rikosromaani Tampereelta!
Tampereen Pyhäjärvellä vietetään juhannusta perinteikkäästi: yksi hukkunut. Kuolleen naisen henkilöllisyyttä selvittämään hätyytetään komisario Markus Berglund ja hänen aisaparinsa Ruokosalmi. Murhatutkimukset johtavat poliisin täysin odottamattomaan suuntaan ja 70-lukulaisia kuohuttaneen Baader– Meinhof-terrorismin lähteille. Kuka arvoituksellinen nainen oikein on ja onko kylmäverinen RAF-terroristiryhmittymä tehnyt paluun?

Faktaa ja fiktiota sekoittava rikoskertomus ammentaa lähimenneisyydestämme, jossa on jotakin pelottavan tuttua. Mysteeri vie syvälle RAF:nja sen ikonisten johtohahmojen, Andreas Baaderin, Ulrike Meinhofin ja Gudrun Ensslinin menneisyyteen.

Antti Vihinen (s. 1961) on kirjailija ja monipuolinen kulttuurivaikuttaja. Hänen tiensä tamperelaisesta bändibussista kulttuuriteorian professoriksi Saksaan on uskomaton seikkailu. Hampurin yliopistossa Vihisen kurssitoverina oli Ulrike Meinhofin tytär, jonka tarina ei jättänyt häntä rauhaan. Vihinen on työskennellyt suomalaisen kulttuuriviennin tehtävissä Berliinissä ja Sibeliustalon johtajana Lahdessa.