Olitpa minkä ikäinen tahansa, koskaan ei ole liian myöhäistä – muttei myöskään liian varhaista – alkaa treenata tervettä elämää silmällä pitäen.

Kuntoilijan anatomia opastaa sinua parantamaan pitkän aikavälin hyvinvointiasi tasapainoisella kunto- ja ravinto-ohjelmalla. Teoksessa käydään vaiheittain läpi seitsemän eri harjoittelumuotoa, joiden avulla voit elää terveempänä: voimaharjoitteet, ryhti- ja keskivartaloharjoitteet, liikkuvuusharjoitteet, joogaharjoitteet, sykeharjoitteet, tasapainoharjoitteet.
Yhdistelemällä näitä huolellisesti valittuja harjoitteita voit ylläpitää sydämen terveyttä, hyvää ryhtiä ja sulavaa liikettä. Kirja antaa hyvän lähtökohdan niille, jotka pyrkivät pysymään aktiivisina ja kivuttomina – ja näyttämään hyvältä kaikenikäisinä.
Ennen uraansa kirjailijana ja personal trainerina Hollis Lance Liebman oli fitnesslehden toimittaja, Yhdysvaltain kansallisen tason mestarikehonrakentaja ja fysiikka-aiheinen valokuvaaja. Hän on toiminut myös kehonrakennus- ja fitness-kilpailujen tuomarina. Los Angelesissa asuva Liebman on työskennellyt Hollywoodin eliittiin lukeutuvien henkilöiden kanssa ja saanut työstään erittäin hyviä arvioita.