Maista - Kaikki mitä olet halunnut tietää ruoasta on kirja, joka nimensä mukaan kertoo kaiken ruoasta. Se ei tee sitä kuitenkaan tylsästi ja teknisesti, vaan kauniilla kuvilla ja napakoilla sekä mukaansatempaavilla teksteillä.

Kirjan on kirjoittanut brittiläinen ruoka-asiantuntija Laura Rowe, joka on selvittänyt paitsi kananmunien hyödyn keholle kuin myös niiden kulutuksen ympäri maailmaa. Kirja kertoo muun muassa vinkkejä ja hyviä reseptejä kurkulle kuin myös New Yorkin bagelin tarinan - toisin sanoen kaiken kiehtovan ruoasta!

Graafikko Vicky Turnerin upeat piirroskkuvat saattelevat ruoan ihmeelliseen maailmaan ja kiehtovat niin hyvää ruokaa rakastavaa kotikokkia kuin vaikkapa keittiössä auttavaa koululaista. Maista - Kaikki mitä olet halunnut tietää ruasta onkin ollut todellinen hitti maailmalla visuaalisuutensa ansiosta niin Instagramissa kuin Pinterestissä, ja myös tuhdin tietopakettinsa ansiosta kirjakauppojen hyllyillä. Kaunis teos on herkullista asiaa tarjoava opus parhaimmillaan niin lahjaksi ruokarakastajalle kuin myös hauskaksi valistajaksi omaan kirjahyllyyn.