Tässä mukaansatempaavassa ja kokemusperäisessä kirjassa kirjailijat riisuvat naamioista tavallisia masennukseen liittyviä harhaluuloja. He määrittelevät ne uudelleen ja näyttävät askel askeleelta, miten masennuksen todelliset pohjimmaiset syyt voidaan paljastaa ja kokonaisuudessaan parantaa. Kevin Billett on alansa huippuja maailmassa ja Brandon Bays on The Journeyn kehittäjä ja maailmalla erittäin tunnettu, heidän seminaareissaan on yli 40:ssä maassa käynyt yli 100 000 ihmistä.

Tiivistämällä tärkeitä opetuksia ja jakamalla henkilökohtaisia esimerkkejään he näyttävät, kuinka me myös voimme löytää syvällä sisällämme olevan luontaisen positiivisuuden, täyttymyksen ja ilon.

Kirja kertoo ja antaa käytännön työkalut siihen, miten huolimatta siitä kokeeko masennusta vai yksinkertaisesti itsensä stressaantuneeksi, ahdistuneeksi tai surumieliseksi, voi vapauttaa itsensä elämään täyttä ja merkityksellistä elämää rauhassa ja keskittyen omaan todelliseen tarkoitukseensa.

Kirjan alkuperäisversio on Amazon bestseller ja Kevin Billett tulee Helsinkiin pitämään kaksipäiväisen Out of the Blue -nimeä kantavan seminaarin, joka pohjautuu kirjan teemoihin ja harjoituksiin.