SULJE VALIKKO

Lakko vaikuttaa verkkokaupan toimituksiin ... LUE LISÄÄ

avaa valikko

TERVE ÄÄNI : ÄÄNEN HOIDON ABC
20,30 €
Kirjapaja
Sivumäärä: 100 sivua
Asu: Pehmeäkantinen kirja
Julkaisuvuosi: 2006 (lisätietoa)
Kieli: Suomi
Ääni on tärkeä osa ihmisen persoonallisuutta. Sillä vakuutamme, huvitamme, ilahdutamme, otamme kantaa ja lumoamme. Tuskin on ammattia, jossa ei tarvittaisi äänen käyttöä. Usein huomaamme äänen tärkeyden vasta, kun jokin on mennyt pieleen eikä ääni enää olekaan entisensä.

Teos kertoo käytännönläheisesti ihmisen äänestä ja äänenhuollosta. Se opastaa välttämään tavanomaisia äänenkäytön virheitä ja kertoo, kuinka äänen saa kantamaan, kuinka ääntä voi vahvistaa ja miten sen kestävyyttä voi tukea. Arjen äänityöläisille - mm. opettajille, papeille, laulajille, asiakaspalvelun parissa työskenteleville - teos tarjoaa hyödyllisiä vinkkejä työssä onnistumiseen.

Maija Paavilaisen piirrokset elävöittävät tekstiä ja kutsuvat lukijaa tutustumaan äänen maailmaan.

Marketta Sihvo on foniatriaan erikoistunut dosentti ja puheterapeutti, joka hoitaa ääniongelmaisia. Kirjan kuvittaa Maija Paavilainen, joka on tunnettu suosituista piirrosaforismikokoelmistaan. Hän on myös suosittu esiintyjä ja ammattimainen äänenkäyttäjä.

TERVE ÄÄNI : ÄÄNEN HOIDON ABCzoom


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ

Booky.fi | Kotimainen kirjakauppasi netissä

Löydä seuraava lukuelämyksesi meiltä. Valikoimassamme ovat kaikki kotimaiset kirjat sekä noin 25 miljoonaa ulkomaista teosta.
Toimitamme tilaukset maailmanlaajuisesti!



Tietosuojaseloste