Palaa velhomaailmaan ja näe, miten ohjaaja David Yates ja tuottaja David Heyman ovat tuoneet valkokankaalle J. K. Rowlingin uuden seikkailun, Ihmeotukset ja niiden olinpaikat.

Kurkistus taikamaailmaan, Ihmeotukset ja niiden olinpaikat -elokuvan kulisseissa esittelee elokuvanteon faneille taikazoologi Lisko Scamanderin ja hänen kohtaamansa hahmot, paikat, esineistöt ja otukset 1920-luvun New Yorkissa. Tutustu elokuvanteon taikaan ja tutki Macusa:n eli taikaministeriön salaisen yhdysvaltalaisvastineen kulisseja, piipahda Sokeaan SIkaan, jossa taikapiirien alamaailma kokoontuu tai hämmästele Liskon matkalaukun maagisia saloja.

Jokaisessa osiossa on päähahmojen henkilökuvia ja mukana on Eddie Redmaynen, Colin Farrellin, Katherine Waterstonin, Alison Sudolin, Dan Foglerin ja monien muiden näyttelijöiden kommentteja. Lisäksi kirja esittelee lavastusta, puvustusta, meikkausta, erikoistehosteita sekä taide- ja rekvisiittaosastojen toimintaa (erityisesti taikasauvoja!) höystettynä David Heymanin, David Yatesin, Stuart Craigin, Colleen Atwoodin ja monien muiden taianomaisten kuvausryhmäläisten haastatteluilla. Kirjan sisältämät upeat valokuvat esittelevät elokuvantekoa yksityiskohtia myöten. Tämä Warner Bros. Consumer Productsin virallisella lisenssillä laadittu kirja on jokaisen toivekirja elokuvanteosta ja täydellinen johdatus Ihmeotukset ja niiden olinpaikat -elokuvan maailmaan.