Menestyskirjailija Sidney Sheldonin jännityksentäyteinen ja hohdokas Timanttidynastia saa nyt kauan kaivattua jatkoa huikean kiehtovassa tarinassa Timanttidynastian perilliset.

Aluksi Jamie MacGregor varasti timantteja Afrikassa. Hänen jälkiään seurannut lujatahtoinen ja valovoimainen tytär Kate Blackwell kasvatti isänsä yrityksestä globaalin monialayhtymän. Sukupolven vaihduttua eletään uudenlaisessa maailmassa. Mahtavassa amerikkalaissuvussakin on tapahtunut muutoksia, mutta Blackwellit vehkeilevät edelleen yhtä dominoivina ja intohimoisina kuin aina. Katen kolmannen polven jälkeläisillä on vakaana pyrkimyksenään saada hallintaansa Kruger-Brent Limited, miljardien dollarien arvoinen kansainvälinen yritys, jolla on omistuksia eri aloilla ympäri maailman. Ylimpään päätösvaltaan voi kuitenkin päästä vain yksi.

Turmeltuneeseen kunniantuntoonsa nojautuvien Blackwellien elämä on yhtä suurta salaisuutta: peitehenkilöllisyyksiä, perversioita ja jopa murhia. Suvun sisäisessä kamppailussa voittoon saattaa riittää ainoana hengissä selviäminen.

Sykähdyttävän loistokas, intensiivinen ja provosoiva Timanttidynastian perilliset jatkaa Sidney Sheldonin Timanttidynastia-bestsellerin aloittamaa tarinaa Blackwellin sukuun kuuluvien rakkauselämästä, menetyksistä, juonitteluista ja henkirikoksista 1980-luvulta tähän päivään saakka – tätä jatko-osaa Sheldonin ystävät ovat odottaneet!