Karppaus - opas & keittokirja
27,50 €
Kustantaja:
Sivumäärä:
300 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi:
Karppaaminen on erittäin yksinkertaista. Ruokavalio kiteytyy kirjainyhdistelmään LCHF (Low Carb High Fat) eli ruokavaliossa tulee olla vähän hiilihydraatteja ja runsaasti rasvaa. Eläinperäistä rasvaa, jota on voissa ja lihassa, ei tarvitse laisinkaan varoa.

Karppaaminen soveltuu kaikille, mutta se on erityisen hyvä ylipainosta tai diapeteksesta kärsiville tai näiden sairauksien riskiryhmään kuuluville henkilöille. Vähähiilihydraattinen ja runsasrasvainen ruokavalio soveltuu myös korkeasta verenpaineesta tai muusta kansantaudeista kärsiville henkilöille.

Tohtori Dahlqvistin kirjat ovat saavuttaneet valtaisan suosion pohjoismaissa. Tämä kirja koostuu hänen kahdesta teoksestaan - Karpin tapaan -oppaasta sekä Karpin tapaan keittokirjasta.

Kirja sisältää potilaiden esittämiä kysymyksiä, joihin yleislääkäri Dahlqvist vastaa. Lisäksi kirjassa esitellään eri henkilöiden kertomia todellisia esimerkkitapauksia terveyden kohenemisesta vähähiilihydraattisen ja runsasrasvaisen ruokavalion ansiosta. Kirjasta löydät myös runsaasti vaivattomia ruokaohjeita arkeen.

Karppaus - opas & keittokirjazoom
SISÄÄNKIRJAUTUMINEN
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen


OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
Tietosuojaseloste