SULJE VALIKKO

avaa valikko

Pitsihuivit neuloen : kauneimmat virolaiset pitsimallit
27,10 €
Atena Kustannus Oy
Sivumäärä: 160 sivua
Asu: Pehmeäkantinen kirja
Painos: 3. p.
Julkaisuvuosi: 2014 (lisätietoa)
Kieli: Suomi
Virolainen Haapsalun pitsi on jo käsite. Perinteisesti pitsihuivit ovat olleet seitinohuita - valmis huivi sujahtaa vihkisormuksen läpi ja lämmittää silti hartioita syysiltoina. Pitsihuivit neuloen tarjoaa virolaisen käsityöperinteen helmiä nyt helposti omaksuttavassa muodossa. Kirjassa on ohjeita herkistä hartiahuiveista unelmanpehmeisiin kaulahuiveihin, ja kaikissa toistuvat virolaiselle pitsille ominaiset luonnonaiheet: perhoset, kielot, koivunlehdet, riikinkukonpyrstöt.

Pitsihuivit neuloen opastaa silmukka silmukalta, miten neulot esimerkiksi kiehtovan kielokuvion, ja yksityiskohtaiset ohjeet huivin neulomisen työvaiheista auttavat aloittelevaa neulojaa alkuun. Kokeneemmille kirja esittää haasteen: suunnittele oma pitsihuivisi! Kirjan loppuun on koottu esiteltyjen huivien neulekuviot ja reunapitsit, joita muuntelemalla voit luoda juuri sellaisen huivin kuin sinä haluat.

Pitsihuivit neuloen : kauneimmat virolaiset pitsimallitzoom


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ

Booky.fi | Kotimainen kirjakauppasi netissä

Löydä seuraava lukuelämyksesi meiltä. Valikoimassamme ovat kaikki kotimaiset kirjat sekä noin 15 miljoonaa ulkomaista teosta. Toimitamme tilaukset maailmanlaajuisesti!

Tietosuojaseloste