SULJE VALIKKO

avaa valikko

Hanna-Maria Huhtonen

Haullasi löytyi yhteensä 2 tuotetta
Haluatko tarkentaa hakukriteerejä?Kahvin kanssa
Tekijä: Hanna-Maria Huhtonen; Elisa Johansson; Sami Piskonen (valokuv.)
Kustantaja: Docendo Oy (2015)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   22,10
Suomalaiset pienpaahtimot
Tekijä: Hanna-Maria Huhtonen
Kustantaja: Kirjakaari Oy (2015)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   28,00
    
Kustantaja:
Sivumäärä:
96 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Painos:
1. p.
Julkaisuvuosi:
2015, 02.01.2015 (lisätietoa)

Suomalaiset ovat kahvikansaa, jonka juhlaan ja arkeen, kotiin ja töihin, aamuun, päivään ja iltaan kahvi kuuluu. Kahvia ja pullaa, huoltoasemien vakiotarjontaa, haastavat nykyään kunnianhimoisesti kahviin suhtautuvat pienpaahtimot ja kahvilat. Huippuravintolat panostavat kahvin ja jälkiruokien yhdistelemiseen, ja ravintoloista saa jopa parempaa kahvia kuin kahviloista. Laatukahvit ovat rantautuneet kotikeittiöihin ja työpaikoille.

Vaikka kupissa höyryäisi täydellisesti valmistettu kahvi, harva miettii, mitä syötävää samaan aikaan suuhunsa laittaa. Kahvi ja leivonnainen tai ruoka muodostavat suussa parhaimmillaan täydellisen makunautinnon, samaan tapaan kuin viini ja ruoka.

Tämä kaunis kirja levittää paremman kahvin ilosanomaa ja avaa lukijalle oven kahvin ja ruoan yhdistämisen moninaiseen makumaailmaan. Kyseessä ei ole perinteinen leivontakirja vaan kahvia ja erilaisia syötäviä yhdistelevä runsaasti reseptejä sisältävä käytännönläheinen kahvikirja. Kahvileipien, makeiden ja suolaisten, ohjeet ovat innovatiivisia, trendikkäästi tätä päivää ja jokaiselle ohjeelle on annettu kahvisuositus viinisuosituksen tapaan. Maistuisiko vaikkapa bourbon-viskijuustokakku tai basilika-pippurijäätelö, entä teellä maustetut kuppikakut tai merimiehen saaristolaisleipä?

Reseptit on jaettu erilaisten tilanteiden mukaan: aamupalat, iltapäiväkahvit, jälkiruoat, juhlat. Tämä antaa uusia ja helposti lähestyttäviä ideoita kahvin ja ruoan yhdistämiseen. Reseptien lomassa on sopivasti tietoa ja vinkkejä kahvin ostosta aina oikeaoppisen juoman valmistukseen, eri kahvilaatuja ja valmistusmenetelmiä unohtamatta.

Hanna-Maria Huhtonen on kahviasiantuntija ja Mustana.fi-blogin kirjoittaja, joka on toiminut baristana, baristakisojen ja kansainvälisten kahviseminaarien järjestäjänä sekä työskennellyt raakakahviyrityksissä.

Elisa Johansson on työskennellyt pitkään ruokatoimittajana ja Viini-lehden toimitussihteerinä.

Sami Piskonen on valokuvaaja ja graafikko, joka on erikoistunut ruoka-, matkailu- ja henkilökuviin.Kahvin kanssazoom
Booky.fi Oy
Työpajankatu 13 A
00580 Helsinki

Tietosuojaseloste


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ