SULJE VALIKKO

}

avaa valikko

Janne Markkanen

KONSTAAPELI KONTIO - NÄKYMÄTÖN VAARA

Konstaapeli Kontio - näkymätön vaara
Tekijä: Marko Kilpi; Janne Markkanen
Kustantaja: Gummerus Kustannus Oy (2010)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   17,50
    
Konstaapeli Kontio - näkymätön vaara
17,50 €
Kustantaja:
Sivumäärä:
50 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi:
Illan hämärässä vauhdinhimoinen siilimummo päästelee taas potkukelkallaan mäkeä alas niin että pölinä käy. Vaan nyt käy köpelösti, sillä Konstaapeli Kontio jää mummon alle. Tarvitaan siis jotain, mikä saattaisi siilimummon helpommin havaittavaksi. Kontio pyytää Seppää apuun, ja tämä kehittääkin mitä monimutkaisempia valo- ja ääniviritelmiä.

Mikään keksinnöistä ei kuitenkaan toimi, kunnes Seppä saa ajatuksen reflektiivisestä luminaatiokonstruktiosta - kansanomaisesti sanottuna heijastimesta. Ikävä kyllä keksintö osoittautuu jo keksityksi, mutta Kontiopa saa idean: kylään julistetaan heijastinpakko. Pian käy kuitenkin ilmi, että joku uhmaa Kontion käskyä. Kyläläiset ovat iltaisin kuulleet askelia, mutta ketään ei näy... Tarvitaan Kontion pontevaa poliisityötä syyllisen nappaamiseksi.

Konstaapeli Kontio - Näkymätön vaara on mukaansatempaava ja vauhdikkaasti kuvitettu kuvakirja, joka soveltuu kaiken ikäisille lukijoille. Vaikka tarina onkin jopa pöljäilevän hauska, taustalla on kuitenkin tärkeää asiaa.

Konstaapeli Kontio - näkymätön vaarazoom
Näytä kaikki tuotetiedot
Booky.fi Oy
Työpajankatu 13 A
00580 Helsinki

Tietosuojaseloste


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ