Suomen musiikin historia: Esittävä sävelttaide
140,10 €
Kustantaja:
Sivumäärä:
466 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Painos:
1. p.
Julkaisuvuosi:
2002, 01.06.2002 (lisätietoa)
Esittelyteksti

Kattava esittely noin 230 suomalaisesta kapellimestarista, laulajasta ja instrumentalistista. Tärkeä teos ilman kuivaa ensyklopedisuutta.


Takakansi

Esittävä säveltaide on tärkeä ja odotettu konserttimusiikin hakuteos. Se esittelee noin 230 nykyään aktiivisesti toimivaa suomalaista kapellimestaria, laulajaa ja instrumentalistia. Jokainen esittely on musiikin asiantuntijan kirjoittama, ja artikkeleihin on liitetty taiteilijoiden tiivistetyt elämänkertatiedot. Taiteilijoista kapellimestarien ja kuoronjohtajien osuus on noin 15, laulajien 35 ja instrumentalistien 50 prosenttia. Kirjassa on myös Matti Huttusen kirjoittama laaja historia suomalaisesta esittävästä säveltaiteesta. Perusteellinen essee on ensimmäinen kokonaisesitys tästä aiheesta aina varhaisvaiheista 1960-luvulle.

Vastaava säveltaiteilijoita esittelevä yleiskatsaus ilmestyi viimeksi Suomessa 1950-luvulla, joten kirja on ajankohtaisuudessaan keskeinen hakuteos. Esittävän säveltaiteen kirjoittajat ovat musiikkialan kriitikoita, toimittajia ja tutkijoita.


Ennakkotieto

Suomen esittävä säveltaide on tärkeä ja odotettu hakuteos. Se on jatkoa 4-osaiselle Suomen musiikin historialle.

Teos esittelee noin 230 suomalaista kapellimestaria, laulajaa ja instrumentalistia. Jokainen esittely on musiikin asiantuntijan kirjoittama, ja artikkeleihin on liitetty taiteilijoiden curriculumit ja kuvat.

Kirjassa on myös Matti Huttusen kirjoittama laaja historia suomalaisesta esittävästä säveltaiteesta. Perusteellinen essee on ensimmäinen kokonaisesitys tästä aiheesta aina varhaisvaiheista 1960-luvulle.

Vastaava säveltaiteilijoita esittelevä yleiskatsaus ilmestyi viimeksi Suomessa 1950-luvulla, joten kirja on ajankohtaisuudessaan keskeinen hakuteos. Sarja tulee laajentumaan lähivuosina myös Suomen kirkkomusiikkiin, populaarimusiikkiin ja kansanmusiikkiin.
Suomen musiikin historia: Esittävä sävelttaidezoom
SISÄÄNKIRJAUTUMINEN
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen


OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
Tietosuojaseloste