Hanhivaara ja saalistajat
21,70 €
Kustantaja:
Sivumäärä:
296 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Painos:
2. p.
Julkaisuvuosi:
2001, 01.06.2001 (lisätietoa)
Esittelyteksti

Ylikonstaapeli Hanhivaara on tottunut siihen, että suomalaiset murhat ovat kotitekoisia. Nyt hän tutustuu kauniiden ja parempiosaisten ihmisten maailmaan, jossa murha ei ole jokapäiväistä käyttötavaraa…


Takakansi

Ylikonstaapeli Hanhivaara on palannut Irlannissa viettämältään virkavapaalta kesäisen kuumaan Helsinkiin. Tällä kertaa työt vievät Hanhivaaran poikkeuksellisen murhajutun ääreen.
Hanhivaara on tottunut siihen, että suomalaiset murhat ovat kotitekoisia. Nyt hän tutustuu parempiosaisten saalistajien maailmaan, jossa murha ei ole jokapäiväistä käyttötavaraa. Hän kohtaa ihmisiä, joille muodikkuus on tärkeätä. He elävät odotusten ehdoilla ja kauniin turhuuden keskellä käsittämättä turhuuden kauneutta. Jos odotukset eivät toteudu, intohimot saavat vallan.
Kauniidenkin on joskus kuoltava. Kauneus ei sulje pois raadollisuutta, ja siihen Hanhivaara on kyllä tottunut. Murhan kylmä ja laskelmallinen tekotapa jopa ilahduttaa Hanhivaaraa, ja murhan motiivin selvittäminen tuottaa hänelle suorastaan sairasta mielihyvää.


Ennakkotieto

Ylikonstaapeli Hanhivaara on palannut Irlannissa viettämältään virkavapaalta kesäisen kuumaan Helsinkiin. Kesän ja kuumuuden hyvistä puolista nauttimista rajoittavat työt. Tällä kertaa työt vievät Hanhivaaran poikkeuksellisen murhajutun ääreen. Hanhivaara on tottunut siihen, että suomalaiset murhat ovat kotitekoisia. Nyt hän tutustuu parempiosaisten saalistajien maailmaan, jossa murha ei ole jokapäiväistä käyttötavaraa. Hän kohtaa ihmisiä, jotka elävät kauniin turhuuden keskellä käsittämättä turhuuden kauneutta. Muodikkuus on heille tärkeätä, ja he elävät odotusten ehdoilla. Jos odotukset eivät toteudu, intohimot saavat vallan. Kauniidenkin on joskus kuoltava. Eikä kauneus sulje pois raadollisuutta, ja siihen Hanhivaara on kyllä tottunut. Murhan kylmä ja laskelmallinen tekotapa jopa ilahduttaa Hanhivaaraa, ja murhan motiivin selvittäminen tuottaa hänelle suorastaan sairasta mielihyvää.
Hanhivaara ja saalistajatzoom
SISÄÄNKIRJAUTUMINEN
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen


OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
Tietosuojaseloste