Puut
24,20 €
Kustantaja:
Sivumäärä:
224 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Painos:
1. p.
Julkaisuvuosi:
2006, 01.06.2006 (lisätietoa)
Esittelyteksti

Täydellinen, taskukokoinen opas satunnaisille samoilijoille ja pinttyneille puunhalaajille. Yli 300 eurooppalaista puulajia itkupajusta unkarintammeen.


Takakansi

Kätevässä oppaassa on korkealuokkainen kuvitus, joka tekee puiden tunnistamisen hauskaksi ja helpoksi. Pienikokoinen opas kulkee helposti mukana luonnossa. Sopii sekä aloittelijoille että harrastajille.

• Yli 300 Euroopan yleisintä puulajia
• Runsaasti valokuvia ja piirroksia
• Selkeät ohjeet, joiden avulla puiden tunnistus käy helposti
• Kätevä opas kaikille luonnossa liikkuville


Ennakkotieto

Uudessa Taskuluonto-sarjassa, jossa tarkastellaan tavallisimpia eurooppalaisia luonnonilmiöitä, julkaistaan keväällä kolme teosta. Korkealaatuista värivalokuva- ja piirrosmateriaalia sisältävät opaskirjat ovat helppokäyttöisiä hakuteoksia sekä tiiviitä tietopaketteja kotien, koulujen ja kirjastojen tarpeisiin.

Kukat sisältää noin 440 yleisintä Pohjois- ja Luoteis-Euroopassa tavattavaa luonnonvaraista kukkalajia. Tyypillisissä kasvuympäristöissä esitellyt kukat on ryhmitelty kukintojen värityksen mukaan ja järjestetty lisäksi suvuittain, jotta keskenään lähes samannäköisten kasvien erottaminen toisistaan olisi mahdollisimman vaivatonta. Karttaneliöissä on kuvattu kukkien levinneisyysalueet, ja ”faktalaatikoista” puolestaan löytää nopeasti pätevää perustietoa kasvien koosta, kukinta-ajoista sekä lehtien ja hedelmien tunnusmerkeistä.

Tunnistatko itkupajun, pähkinäpensaan tai unkarintammen? Koska sisiliankuusi kukkii ja miltä näyttävät keltajalavan lehdet? Puut on täydellinen, taskukokoinen tunnistusopas niin satunnaisille luonnossa samoilijoille kuin pinttyneille puunhalaajillekin, sillä kirjassa esitellään yli 300 Euroopan yleisintä puulajia. Esittelytekstien ja kuvien yhteydessä on lisätietoa puiden mittasuhteista, kaarnan tai kuoren värityksestä ja muista ominaisuuksista sekä puiden sukulaislajeista, kukinta-ajoista ja levinneisyysalueista.

Linnut sisältää noin 320 yleisintä eurooppalaista lintulajia – pensaskerttusista pähkinänakkeleihin ja kolopesijöistä kahlaajiin. Kirjassa on lajien tunnistamista helpottavat tarkat kuvaukset muiden muassa lintujen ääntelystä, nokan, pyrstön ja siiven muodoista sekä höyhenten ja sulkien värityksestä. Lisänä on arvokasta tietoa lintujen ruokavaliosta, pesinnästä ja esiintymisalueista. Linnut sopii sekä aloittelevalle luonnontarkkailijalle että kylmänkaraisemalle himobongaajalle.
Puutzoom
Näytä kaikki tuotetiedot
SISÄÄNKIRJAUTUMINEN
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen


OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
Tietosuojaseloste