KIVET

Kivet
Tekijä: Adrian Jones
Kustantaja: WSOY (2006)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   20,30
    
Kirjailija:
Kustantaja:
Kieli:
Suomi
Sivumäärä:
243 sivua
Asu:
Pehmeäkantinen kirja
Julkaisuvuosi:
Tuotesarja:
ISBN:
9789510315798

EUR
20,30

Tuote ei tilattavissa.
Kivetzoom

20.30€ (Alv 10%) 18.45€ (Alv 0%)


Esittelyteksti

Noin 220 maanosamme tavallisinta kivi-, jalokivi- ja mineraalilajia. Helppokäyttöinen vasta-alkajan harrastusopas ja pikahakuteos alan opiskelijoille.


Takakansi

Luonto tutuksi!
Helppokäyttöinen ja havainnollinen sarja luonnonilmiöistä

Kirjassa esitellään sanoin ja kuvin 220 maanosamme tavallisinta mineraali- ja kivilajia sekä meteoriitteja. Teoksessa on runsaasti eri kivilajien tunnistamista helpottavaa yksityiskohtaista tietoa. Lisäksi kerrotaan kiehtovasti, kuinka eri kivilajit ovat aikoinaan syntyneet ja missä päin maailmaa niitä yleisimmin esiintyy.

• Kemiallinen koostumus
• Kiderakenne ja -muoto
• Väri
• Lohkeavuus, kovuus ja ominaispaino
• Kiilto ja läpinäkyvyys

Kivet on paitsi täydellinen vasta-alkajan harrastusopas myös sopiva hakuteos geo- ja petrologian opiskelijoille.


Ennakkotieto

Kevään toinen helppokäyttöinen ja havainnollinen luontosarjauutuus!

Kivet-teoksessa esitellään noin 220 maanosamme tavallisinta kivi-, jalokivi- ja mineraalilajia. Kirjassa on runsaasti tunnistamista helpottavaa tietoa eri lajien kiderakenteesta, väristä, muodosta, lohkeavuudesta, kovuudesta, ominaispainosta, kiillosta ja läpinäkyvyydestä. Lisäksi kerrotaan kiehtovasti, kuinka eri kivilajit ovat aikoinaan muodostuneet ja missä päin maailmaa ne yleisimmin esiintyvät. Helppokäyttöinen Kivet on paitsi täydellinen vasta-alkajan harrastusopas myös sopiva pikahakuteos geo- ja petrologian opiskelijoille.

Selkeän ja havainnollisen Sää-oppaan avulla taivaan ilmiöiden tarkastelu ei jää vain harvojen valittujen salatieteeksi. Kätevänkokoisessa taskuteoksessa on näyttävästi kuvattu eri pilvityypit alalajeineen, rakettien ja meteorien jättämät jäljet sekä revontulet, kehät, halot ja muut ilmakehän valoilmiöt. Sateiden, tuulten, pyörremyrskyjen, lämpöaaltojen sekä salamoiden synty on selostettu yksityiskohtaisesti. Myös sääkarttojen kryptinen terminologia on purettu koko kansan selkokielelle. ”Kirja sopii oivallisesti sekä omakohtaista säähavainnointia harrastaville että taivaan ilmiöitä valokuvaaville sääfriikeille.” (Seija Paasonen)

Asiasanat: kivi kivilajit mineraalit
Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Luonnontieteet. Matematiikka. Lääketiede > Fyysinen maantiede. Geologia > Mineralogia. Petrologia. Kristallografia


EUR
20,30
SISÄÄNKIRJAUTUMINEN
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen


OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
Tietosuojaseloste