M15 JA CURLINGIN TAITO

M15 ja curlingin taito
Tekijä: "Markku Uusipaavalniemi; Jyrki Liikka"
Kustantaja: Kustannusosakeyhtiö Otava (2006)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
Saatavilla Omakaupasta
EUR   24,10
    
Kirjailija:
Kustantaja:
Kieli:
Suomi
Sivumäärä:
143 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi:
ISBN:
9789511214038

EUR
24,10
9,80

Tuote ei tilattavissa.
M15 ja curlingin taitozoom

24.10€ (Alv 10%) 21.91€ (Alv 0%)


Markku Uusipaavalniemi nousi sankariksi johtamalla Suomen curlingjoukkueen hopealle Torinon talviolympialaisissa. Sen jälkeen hänen hahmonsa on saavuttanut myyttiset mittasuhteet ja alkanut elää omaa elämäänsä esimerkiksi netissä. Myös curlingin suosio on kovassa nousussa, joten tietoja pelistä, säännöistä, taktiikasta ja harrastusmahdollisuuksista tarvitaan.

Kirjassa luodaan katsaus Markku Uusipaavalniemen elämänvaiheisiin ja kerrotaan, miten hänestä tuli M15. Curlingista kerrotaan kaikki niin lajin historiasta kuin nykyisyydestäkin, säännöistä, strategioista, kentästä, välineistä ja varusteista. Nyt selviää, millaisia pitää olla jään, kiven ja kentän sekä miksi ja miten oikeaoppisesti harjataan. Mukana on runsaasti Uusipaavalniemen strategiaohjeita ja omakohtaisia kokemuksia, muistoja sekä kommentteja siitä, miten curlingin henki vaikuttaa jäällä ja muussa elämässä.

Markku Uusipaavalniemi on syntynyt 23.marraskuuta 1966 Karkkilassa ja on toiminut yli kymmenen vuoden ajan Suomen curlingmaajoukkueen kapteenina lähes kaikissa arvokilpailuissa. Uusipaavalniemi asuu Hyvinkäällä, ja hänen perheeseensä kuuluu vaimo ja kolme lasta. Kirjan pilke silmäkulmassa kirjoitetuista teksteistä vastaa Alivaltiosihteeristä tuttu Jyrki Liikka.ki Liikka.

Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Taiteet. Liikunta > Liikunta. Urheilu. Leikit. Huvit > Palloilu


EUR
24,10
SISÄÄNKIRJAUTUMINEN
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen


OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
Tietosuojaseloste