SULJE VALIKKO

Lakko vaikuttaa verkkokaupan toimituksiin ... LUE LISÄÄ

avaa valikko

M15 ja curlingin taito
20,50 €
Kustannusosakeyhtiö Otava
Sivumäärä: 143 sivua
Asu: Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi: 2006 (lisätietoa)
Kieli: Suomi
Markku Uusipaavalniemi nousi sankariksi johtamalla Suomen curlingjoukkueen hopealle Torinon talviolympialaisissa. Sen jälkeen hänen hahmonsa on saavuttanut myyttiset mittasuhteet ja alkanut elää omaa elämäänsä esimerkiksi netissä. Myös curlingin suosio on kovassa nousussa, joten tietoja pelistä, säännöistä, taktiikasta ja harrastusmahdollisuuksista tarvitaan.

Kirjassa luodaan katsaus Markku Uusipaavalniemen elämänvaiheisiin ja kerrotaan, miten hänestä tuli M15. Curlingista kerrotaan kaikki niin lajin historiasta kuin nykyisyydestäkin, säännöistä, strategioista, kentästä, välineistä ja varusteista. Nyt selviää, millaisia pitää olla jään, kiven ja kentän sekä miksi ja miten oikeaoppisesti harjataan. Mukana on runsaasti Uusipaavalniemen strategiaohjeita ja omakohtaisia kokemuksia, muistoja sekä kommentteja siitä, miten curlingin henki vaikuttaa jäällä ja muussa elämässä.

Markku Uusipaavalniemi on syntynyt 23.marraskuuta 1966 Karkkilassa ja on toiminut yli kymmenen vuoden ajan Suomen curlingmaajoukkueen kapteenina lähes kaikissa arvokilpailuissa. Uusipaavalniemi asuu Hyvinkäällä, ja hänen perheeseensä kuuluu vaimo ja kolme lasta. Kirjan pilke silmäkulmassa kirjoitetuista teksteistä vastaa Alivaltiosihteeristä tuttu Jyrki Liikka.ki Liikka.

M15 ja curlingin taitozoom
Näytä kaikki tuotetiedot


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ

Booky.fi | Kotimainen kirjakauppasi netissä

Löydä seuraava lukuelämyksesi meiltä. Valikoimassamme ovat kaikki kotimaiset kirjat sekä noin 25 miljoonaa ulkomaista teosta.
Toimitamme tilaukset maailmanlaajuisesti!



Tietosuojaseloste