LEIJONIEN TARINA

Leijonien tarina
Tekijä: Ari "Mennander; Pasi" Mennander
Kustantaja: Gummerus Kustannus Oy (2003)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   37,50
    
Kirjailija:
Kustantaja:
Kieli:
Suomi
Sivumäärä:
399 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi:
ISBN:
9789512064557

EUR
37,50
Ilmainen toimitus

Tuote ei tilattavissa.
Leijonien tarinazoom

37.50€ (Alv 10%) 34.09€ (Alv 0%)


Ari Mennander, Pasi Mennander
Vuoden 2003 urheilukirja!

Suomalainen jääkiekkoilu on noussut maailman huipulle. Tämä kirja kertoo, miksi. Mitkä tekijät johtivat siihen, että jääkiekkoilusta on tullut Suomen todellinen kansallisurheilu?

Jääkiekkoleijonien ainutlaatuinen historia vuodesta 1929 vuoteen 2004 on nyt ensimmäistä kertaa samoissa kansissa. Leijonien tarina vie lukijansa Saku Koivun, Teemu Selänteen, Jari Kurrin ja kymmenien muidenleijonapelaajien matkassa jääkiekkoilun sisäpiireihin, pukukoppeihin ja kaukaloihin. Kirja antaa vastauksen lukemattomiin kysymyksiin, joihin ei löydy vastausta muualta. Mitkä olivat Koivun ja Selänteen tunnelmat MM-kotikisojen karmaisevanRuotsi-tappion jälkeen? Leijonien supertähdet kertovat avoimesti, mikä meni pieleen.

Leijonien kadonneen mitalin metsästys kesti lähes 60 vuotta. Nyt Suomella on 11 arvokisamitalia, yksi kulta, kuusi hopeaa ja neljäpronssia. Tasan 100 pelaajaa on ollut voittamassa näitä mitaleita. Mikä vei Leijonat läpi viidakon? Kirjassa kerrotaan, miksi dopingista tuomittu Stig Wetzell aateloidaan Suomen Jääkiekkoleijonaksi ja millä tavalla Jääkiekkoliitto kunnioittaa Jari Kurrin komeaa peliuraa.

Leijonien tarina juhlistaa Suomen Jääkiekkoliiton75-vuotista taivalta ja on täydellinenlahja kaikille jääkiekkoilusta kiinnostuneille äideille, isille, pojille ja tyttärille.
Asiasanat: jääkiekko urheilijat jääkiekkoilijat valmentajat urheilujoukkueet ammattiurheilu urheilukilpailut maaottelut tilastot urheilutulokset bibliografiat historia
Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Taiteet. Liikunta > Liikunta. Urheilu. Leikit. Huvit > Palloilu > Jääkiekko. Jääpallo


EUR
37,50
Ilmainen toimitus
SISÄÄNKIRJAUTUMINEN
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen


OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
Tietosuojaseloste