SULJE VALIKKO

avaa valikko

Eripuraa ja arvovaltaa - Mannerheimin ja kenraalien henkilösuhteet ja johtaminen
30,00 €
Gummerus Kustannus Oy
Sivumäärä: 394 sivua
Asu: Kovakantinen kirja
Painos: 3. painos
Julkaisuvuosi: 2004 (lisätietoa)
Kieli: Suomi
Lasse Laaksonen
Eripuraa ja arvovaltaa perustuu filosofian tohtori, dosentti Lasse Laaksosen tekemään tutkimukseen Mannerheimin ja hänen kenraaliensa henkilösuhteista ja niiden vaikutuksesta johtamiseen. Aihepiiriä ei ole aiemmin tutkittu ja teos avaakin uusia, laajempia perspektiivejä näkemyksiimme talvi- ja jatkosodan tärkeimmistä vaikuttajista sotilaallisessa ylijohdossa.

Ylipäällikön henkilöjohtaminen ja kenraalien väliset suhteet sekä niihin liittyvät syy-seuraukset muodostavat kirjan sisältöjen rungon. Kriittisen arvioinnin kohteeksi asetetaan Mannerheimin individualistisen johtamisen luonne, jota analysoimalla haetaan selityksiä tapahtumiin ja kehityksiin. Oleellinen osa-alue on marsalkan perusteet kenraalien nimityksille, siirroille, ylentämisille ja erottamisille. Edelleen käsitellään myös kenraalien keskinäisiä suhteita ja niiden vaikutuksia johtamiseen. Lisäksi tarkastellaan heidän kilpailuaan Mannerheimin suosiosta.



Eripuraa ja arvovaltaa - Mannerheimin ja kenraalien henkilösuhteet ja johtaminenzoom


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ

Booky.fi | Kotimainen kirjakauppasi netissä

Löydä seuraava lukuelämyksesi meiltä. Valikoimassamme ovat kaikki kotimaiset kirjat sekä noin 25 miljoonaa ulkomaista teosta.
Toimitamme tilaukset maailmanlaajuisesti!



Tietosuojaseloste