SULJE VALIKKO

Lakko vaikuttaa verkkokaupan toimituksiin ... LUE LISÄÄ

avaa valikko

YHÄ JALOMPAA KAHVIJUOMAA!: Suomen kahvi- ja vastikepaahtimot sekä sikuritehtaat
26,70 €
Edita Lakitieto Oy
Sivumäärä: 135 sivua
Asu: Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi: 2007 (lisätietoa)
Kieli: Suomi
Kahvi ja kaikki tähän jaloon juomaan liittyvä on suomalaisille rakasta. Kahvikulttuuri kiinnostaa kahvikansaa. Myös tutut - ja vähän tuntemattomammatkin - kahvipaahtimot ja niiden vaiheet ovat tärkeä osa kahvikulttuuriamme. Samalla ne ovat kiehtova kappale Suomen paikallishistoriaa.

Jorma Sipilä on koonnut kirjaan yli 140 Suomessa toimineen kahvi-, sikuri- ja vastikepaahtimon historian alkaen vuodesta 1785. Kuvatuksi tulevat paahtimoiden vaiheet aina 1880-luvun ruiskahvivillityksineen ja sota- ja säännöstelyajan vastikekahveineen. Kahvikulttuurin lisäksi kirjoittaja tarjoaa uutta, kiintoisaa tietoa elintarviketeollisuudesta ja pienyritysten toiminnasta vuosien saatossa.

Upeista vanhoista mainoksista, kahvikorteista ja tulitikkurasioiden etiketeistä koostuva nelivärikuvitus ja sitaatit luovat teokseen herkullista ajankuvaa: "Kaikki iloiset ihmiset juovat Neekeripoika-kahvia!" "Kansa rientää Hovin hakuun, se on kahvi kaikkien makuun!"

Yhä jalompaa kahvijuomaa! soveltuu kahvikulttuurista, mainonnan historiasta ja yrityshistoriasta kiinnostuneille sekä lahjakirjaksi.


YHÄ JALOMPAA KAHVIJUOMAA!: Suomen kahvi- ja vastikepaahtimot sekä sikuritehtaatzoom


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ

Booky.fi | Kotimainen kirjakauppasi netissä

Löydä seuraava lukuelämyksesi meiltä. Valikoimassamme ovat kaikki kotimaiset kirjat sekä noin 25 miljoonaa ulkomaista teosta.
Toimitamme tilaukset maailmanlaajuisesti!



Tietosuojaseloste