SULJE VALIKKO

avaa valikko

Matkan varrella Euroopassa 26 kauneinta autoilureittiä
41,30 €
Karttakeskus
Sivumäärä: 336 sivua
Asu: Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi: 2006 (lisätietoa)
Kieli: Suomi
Esittelyteksti

Näyttävä matkaoppaan, karttakirjan ja kuvateoksen yhdistelmä niin auto- kuin nojatuolimatkoillekin. Yli 600 upeaa värikuvaa.


Takakansi

Karttakeskuksen Matkan varrella -oppaan Suomen reitit saavat rinnalleen kirjan Euroopan suosituimmista automatkailureiteistä. Matkan varrella Euroopassa matkailukartasto esittelee 26 kauneinta automatkailureittiä Euroopassa.

Kirja on matkaoppaan, kuvateoksen ja karttakirjan yhdistelmä, ja se esittelee 26 kauneinta automatkailureittiä eri puolilta Eurooppaa. Yli 600 värivalokuvaa vievät lukijan reittien upeisiin maisemiin jo kotisohvalla.

Suomalaisten suosimien kohteiden Skandinavian, Via Baltican, Alppien ja Välimeren alueen lisäksi mukana on vaihtelevia reittejä, jotka kulkevat muun muassa romanttisissa Etelä-Saksan maisemissa, karussa Islannissa tai Atlantin rannikolla.

Jokaisen reitin yhteydessä on yleisesittelyn lisäksi kerrottu monipuolisesti reitin varrella olevista nähtävyyksistä ja vierailukohteista valokuvien kera. Mielenkiintoisista paikallisista erikoisuuksista, kohteiden historiallisista taustoista tai keskeisistä kaupungeista on erillisiä tietolaatikoita. Toisinaan reittien yhteyteen on liitetty tietoa myös sellaisista käymisen arvoisista kohteista, jotka jäävät sivuun varsinaiselta reitiltä. Jokaisen reitin lopussa on yleiskartta, josta voi tarkistaa reitin kulun ja kohteiden sijainnit. Merkittävistä reitin varren kaupungeista on mukana myös tarkat kaupunkikartat.

Matkan varrella Euroopassa näyttävine valokuvineen, kohdeteksteineen ja lisätietoineen on täydellinen teos niin automatkailijalle kuin mielikuvamatkailijallekin.

Kirja ilmestyi myyntiin maaliskuussa 2006.



Matkan varrella Euroopassa 26 kauneinta autoilureittiäzoom
Näytä kaikki tuotetiedot


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ

Booky.fi | Kotimainen kirjakauppasi netissä

Löydä seuraava lukuelämyksesi meiltä. Valikoimassamme ovat kaikki kotimaiset kirjat sekä noin 25 miljoonaa ulkomaista teosta.
Toimitamme tilaukset maailmanlaajuisesti!



Tietosuojaseloste