SULJE VALIKKO

Lakko vaikuttaa verkkokaupan toimituksiin ... LUE LISÄÄ

avaa valikko

HELVETIN HISTORIA
27,20 €
Kirjapaja
Sivumäärä: 323 sivua
Asu: Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi: 2006 (lisätietoa)
Kieli: Suomi
Tutkimusmatka helvetin syntyyn, historiaan ja nykypäivään. Helvetin idea on muovannut länsimaista kulttuuria kautta aikojen. Helvettiuskon juuret ovat antiikin Kreikassa. Raamatusta saatiin ajatus ihmiskunnan jakautumisesta kahtia pelastettuihin ja kadotettuihin. Näistä aineksista luotiin visio helvetistä, jossa syntisiä rangaistaan ikuisessa tulessa.

Keskiajalla helvettiä paettiin kirkon suojiin. Modernilla aikakaudella helvettikuvasto monipuolistui. Perinteisen piinahelvetin ongelmat tiedostettiin ja tilalle etsittiin inhimillisempiä tulkintoja kadotettujen kohtalosta.

Helvetti on ollut myös loputon viihteen aihe jo keskiajalta lähtien. Modernissa maailmassa helvettikuvastoa hyödynnetään kauhuelokuvissa, tietokonepeleissä ja rockmusiikissa.

Teos on kattava esitys länsimaisen helvetin historiasta. Kari Kuula kirjoittaa synkästä aiheesta selkeästi ja yleistajuisesti, huumoria unohtamatta.

Kari Kuula on teologian tohtori, dosentti ja tietokirjailija. Hänen edellisiä teoksiaan ovat mm. Nainen uudessa uskossa (2002) ja Hyvä, paha ja synti (2004).

HELVETIN HISTORIAzoom


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ

Booky.fi | Kotimainen kirjakauppasi netissä

Löydä seuraava lukuelämyksesi meiltä. Valikoimassamme ovat kaikki kotimaiset kirjat sekä noin 25 miljoonaa ulkomaista teosta.
Toimitamme tilaukset maailmanlaajuisesti!



Tietosuojaseloste