SULJE VALIKKO

avaa valikko

Digifotokoulu
26,70 €
WSOY
Sivumäärä: 160 sivua
Asu: Pehmeäkantinen kirja
Painos: 8. painos
Julkaisuvuosi: 2008 (lisätietoa)
Kieli: Suomi
Matkaopas luoviin kuviin!

Haluatko tulla hyväksi kuvaajaksi ja tuntea digikamerasi laukaisinnappia syvemmältä? Edullisellakin kameralla saa onnistuneita kuvia, kun tuntee välineen ulottuvuudet. Digifotokoulu näyttää havainnollisesti automatiikan rajat ja kertoo kuinka automatiikkaa ohjataan ja ohitetaan! Selkeästi kirjoitettu opas antaa toimintaohjeet suosituimpien kuvausaiheiden hallintaan sekä vinkit luoviin kuvakulmiin kotona, juhlissa, matkoilla, luonnossa...

Kirja tutustuttaa kuvaajan luoviin käsisäätöihin - aukko, aika ja salama eivät ole vain valotuksen osatekijöitä vaan myös kuvailmaisun rakennuspalikoita. Tärkeässä osassa ovat myös rajaus, sommittelu, muotoileva valo ja värikerronta. Opit lisäksi digikuvien turvallisen arkistoinnin sekä tulostuksen ja kuvankäsittelyn perussäädöt. Digifotokoulu ei ole vain tietokirja vaan innostava, värikkäästi kuvitettu matkaopas luovan valokuvan maailmaan.

Digifotokouluzoom


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ

Booky.fi | Kotimainen kirjakauppasi netissä

Löydä seuraava lukuelämyksesi meiltä. Valikoimassamme ovat kaikki kotimaiset kirjat sekä noin 25 miljoonaa ulkomaista teosta.
Toimitamme tilaukset maailmanlaajuisesti!



Tietosuojaseloste