KAIKKI KISSOISTA

Kaikki kissoista
Tekijä: Claire Bessant
Kustantaja: WSOY (2007)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   23,10
    
Kirjailija:
Kustantaja:
Kieli:
Suomi
Sivumäärä:
189 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Painos:
1. p.
Julkaisuvuosi:
2007, 01.06.2007 (lisätietoa)
ISBN:
9789510297537

EUR
23,10

Tuote ei tilattavissa.
Kaikki kissoistazoom

23.10€ (Alv 10%) 21.00€ (Alv 0%)


Esittelyteksti

Laadukas tietopaketti lemmikin ja perheen yhteisen elämän tueksi. Kissan käyttäytyminen, hoidon perusteet ja laaja rotuopas. Runsas kuvitus.


Takakansi

Kaikki kissoista – opas lemmikkisi hyvinvointiin

Kaikki kissoista on asiantunteva perusteos jokaisen kissaihmisen kotiin. Kirjan sivuilta löydät kaiken sen tiedon, jota tarvitset voidaksesi tarjota kissallesi parhaat mahdollisuudet kasvaa terveeksi, hyvinvoivaksi lemmikiksi.

Kaikki kissoista kertoo, kuinka pennun tuloon on syytä valmistautua ja opastaa sopivan rodun ja yksilön valinnassa – etsitpä sitten jalostusyksilöä tai tavallista kotikissaa. Se tarjoaa laajan tietopaketin kissan käyttäytymisestä, perushoidosta ja sairauksista. Kirjassa käsitellään myös käytösongelmia ja neuvotaan niiden ennaltaehkäisemisessä ja hoitamisessa. Rotuoppaasta löydät esittelyt kaikista Suomessa rekisteröidyistä kissaroduista sekä muutamista rekisteröimistään vielä odottavista roduista.


Ennakkotieto

Kaikki koirista ja Kaikki kissoista tarjoavat laadukkaan tietopaketin lemmikin ja perheen yhteisen elämän tueksi. Englantilaista työtä olevat kirjat sisältävät kaiken, mitä kissan tai koiran hankkimista harkitsevan on hyvä tietää lemmikkinsä rakenteesta, aisteista, käyttäytymisestä, hoidosta ja sairauksista sekä rodun ja pennun valinnasta. Teosten eloisa ja kaunis kuvitus näyttää koirat ja kissat luonteikkaana ja kaikessa toimeliaisuudessaan. Kirjojen lopussa on lyhyt sanasto.

Kaikki koirista perehdyttää uuden koiraharrastajan syvälle koirien eläväiseen maailmaan. Aluksi kerrotaan koiran hankkimisesta, sosiaalisuudesta ja siitä, mitä pennulle on hyvä ensimmäisten kuukausien aikana opettaa ja miten. Kirjassa pureudutaan myös epätoivottavaan käyttäytymiseen ja siihen, kuinka sitä voidaan ehkäistä. Ennen pennun hankintaa kannattaa kuitenkin harkita tarkkaan, millainen koira talouteen sopii parhaiten. Kirjan rotuoppaassa selvitetään liki 190 koirarodun luonne, hoidon ja kasvatuksen erityisvaatimukset sekä rodussa mahdollisesti esiintyvät perinnölliset sairaudet.

Kaikki kissoista sisältää rotuesittelyt kaikista rekisteröidyistä sekä muutamista virallista hyväksyntäänsä odottelevista kissaroduista. Laajassa tieto-osuudessa perehdytään kissojen luonteeseen, käyttäytymiseen ja viestintään – kaikkeen, mikä tekee kissasta omanlaisensa, viehättävän ja persoonallisen lemmikin. Kirjassa käsitellään myös kissojen käyttäytymisongelmia kuten merkkailua ja raapimista. Oppaan neuvot toimivat hyvinä ohjenuorina niin ensimmäistä kissaansa hankkiville kuin kokeneille kissatuntijoille.

Asiasanat: kissa rodut eläimet hoito terveydenhoito lemmikkieläimet
Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Tekniikka. Teollisuus. Käsityö. Maa- ja metsätalous kotitalous. Liiketalous. Liikenne > Maa- ja metsätalous. Elintarviketeollisuus. Biotekniikka > Kotieläintalous. Kotieläinten hoito


EUR
23,10
SISÄÄNKIRJAUTUMINEN
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen


OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
Tietosuojaseloste