YHDEN YÖN TARINA

Yhden Yön tarina
Tekijä: Olli Lindholm; Ilpo Rantanen
Kustantaja: WSOY (2007)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   13,00
    
Kirjailija:
Kustantaja:
Kieli:
Suomi
Sivumäärä:
347 sivua
Asu:
Pehmeäkantinen kirja
Painos:
4. p.
Julkaisuvuosi:
2007, 01.06.2007 (lisätietoa)
ISBN:
9789510328538

EUR
13,00

Tuote ei tilattavissa.
Yhden Yön tarinazoom

13.00€ (Alv 10%) 11.82€ (Alv 0%)


Esittelyteksti

Uusilla kuvilla ja tuoreilla kuulumisilla päivitetty Yö-yhtyeen tarina Olli Lindholmin silmin ensimmäisestä hitistä viime vuosien suursuosioon saakka.


Takakansi

"Kirja on kirjoitettu totuudella, sydänverellä. HIENOA!" "Olin päässyt peräti toiselle sivulle kun alkukirjoituksessa jo tuli itku... Yhden Yön tarina on mielestäni maailman paras kirja." "Kirja oli erittäin koskettava ja aivan LOISTAVA." "Kirja antaa VOIMAA ja ROHKEUTTA muillekin." "Kiitos kun kerroit tarinan meille."

Tässä jäävuoren huippua palautteesta, jota Yhden Yön tarina sai ilmestyessään vuonna 2003. Tämä on teoksen uusi, täydennetty pokkaripainos: uutta tekstiä, uusia kuvia, Yön ja Olli Lindholmin tuoreimmat kuulumiset.

Oli järjettömän hauskoja hetkiä, rajatonta onnentunnetta, mutta myös pettymyksiä, ahdistusta ja surua.

Yö kohosi Suomen suosituimpien yhtyeiden joukkoon vuonna 1983 kappaleillaan Likaiset legendat I ja Särkynyt enkeli. Yli kaksikymmentä vuotta myöhemmin Yöllä on takanaan useita menestyslevyjä sekä tuhansia keikkoja kaikkialla Suomessa. Vuosiin mahtuu vaikeita miehistönvaihdoksia ja aikoja, jolloin bändi on ollut lähellä tiensä päätä.

Kriisi ohi. Kaikki hyvin? Ei. Miksi ei?

Yhden Yön tarinan kertoo Olli Lindholm, ainoa alkuperäisestä kokoonpanosta tähän päivään saakka jatkanut jäsen. Hän valottaa Yön laulujen syntyhistoriaa, kertoo lämpimästi yhtyeen tärkeistä hetkistä, mutta puhuu myös rehellisesti rokkitähden, perheenisän ja työmiehen elämän yhteentörmäyksistä.

Synkkiä ajatuksia ja hauskoja kommelluksia – Olli

Teos on saatavana myös äänikirjana, jossa on mukana monenlaista lisämateriaalia.


Ennakkotieto

Pokkari ja äänikirja!

”Kirja on kirjoitettu totuudella, sydänverellä. HIENOA!” ”Olin päässyt peräti toiselle sivulle kun alkukirjoituksessa jo tuli itku... Yhden Yön tarina on mielestäni maailman paras kirja.” ”Kirja oli erittäin koskettava ja aivan LOISTAVA. ” ”Kirja antaa VOIMAA ja ROHKEUTTA muillekin.” ”Kiitos kun kerroit tarinan meille.”

Tässä jäävuoren huippua palautteesta, jota Yhden Yön tarina sai ilmestyessään vuonna 2003. Nyt teoksesta ilmestyy uusi, täydennetty pokkaripainos: uutta tekstiä, uusia kuvia, Yön ja Olli Lindholmin tuoreimmat kuulumiset.

Ensimmäistä kertaa julkaistava Yhden Yön tarinan äänikirjaversio tarjoaa puolestaan itse tarinan lisäksi myös muutaman harvinaisen kuulokuvan bändin taipaleelta: hyllytetyt biisit Tippa-kulta ja Raaputtamalla rakkautta sekä ei ihan niin onnistuneen version Likaisista legendoista. Mukana on myös Pauli Hanhiniemen hyvälle ystävälleen Ollille kirjoittama Aika-kappale, joka ei ole muualla kuultavissa. Teoksen esipuheen ja jälkisanat lukee Olli Lindholm, jokainen luku alkaa Ollin laululla. Harvinainen äänikirjahelmi!

Asiasanat: muistelmat muusikot yhtyeet rock
Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Kaunokirjallisuus. Kirjallisuustiede. Kielitiede > Kertomakirjallisuus > Suomenkielinen kertomakirjallisuus


EUR
13,00
SISÄÄNKIRJAUTUMINEN
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen


OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
Tietosuojaseloste