Iron Maiden - Kuvat
27,40 €
Kustantaja:
Asu:
Pehmeäkantinen kirja
Painos:
1. p.
Julkaisuvuosi:
2007, 01.06.2007 (lisätietoa)
Esittelyteksti

Iron Maidenin hovikuvaaja Ross Halfinin valokuvia Iron Maidenista 1970-luvun lopulta 2000-luvun puoleen väliin.


Takakansi

Kukaan ei ole päässyt kameroineen yhtä lähelle Iron Maidenia kuin yhtyeen pitkäaikainen hovikuvaaja Ross Halfin. Hän on kiertänyt Maidenin mukana 1970-luvun lopulta asti ja dokumentoinut yhtyeen nousun brittiläisen metallin uhmakkaasta haastajasta globaaliksi raskaan musiikin valtiomahdiksi. Halfin on kuvannut Maidenia pienillä klubeilla ja valtavilla areenoilla, lavalla ja lavan takana, poseeraamassa levynkansiin ja unessa keikkabussin penkillä, kaikkialla missä metallin merkittävin yhtye on vuosikymmenten varrella liikkunut.

Ross Halfin on yksi maailman arvostetuimpia musiikkivalokuvaajia. Hän aloitti 1970-luvulla kuvaamalla Soundsiin ja oli 80-luvun alussa synnyttämässä Kerrang!-lehteä. Iron Maidenin lisäksi Halfin on kuvannut laajasti mm. Metallicaa, Ozzy Osbournea, Aerosmithia sekä lukemattomia muita orkestereita ja artisteja.


Arvosteluotteita

”Bändikuvaus on yksi taiteenlaji ja sen Halfin hallitsee suvereenisti. Kuvista paistaa läpi paitsi Halfinin ammattitaito, myös taito saada kuvattavansa rentoutumaan kameran edessä. Se on ihailtava ja harvinainen ominaisuus.”
– Juhani Hiltunen/Pohjolan Sanomat


Ennakkotieto

Kukaan ei ole päässyt kameroineen yhtä lähelle Iron Maidenia kuin yhtyeen pitkäaikainen hovikuvaaja Ross Halfin. Hän on kiertänyt Maidenin mukana 1970-luvun lopulta asti ja dokumentoinut yhtyeen nousun brittiläisen metallin uhmakkaasta haastajasta globaaliksi raskaan musiikin valtiomahdiksi. Halfin on kuvannut Maidenia pienillä klubeilla ja valtavilla areenoilla, lavalla ja lavan takana, poseeraamassa levynkansiin ja nukkumassa keikkabussin penkillä, kaikkialla missä metallin merkittävin yhtye on vuosikymmenten varrella liikkunut.

Ross Halfin on yksi maailman arvostetuimpia musiikkivalokuvaajia. Hän aloitti 1970-luvulla kuvaamalla Soundsiin ja oli 80-luvun alussa synnyttämässä Kerrang!-lehteä. Iron Maidenin lisäksi Halfin on kuvannut laajasti muun muassa Metallicaa, Ozzy Osbournea, Aerosmithia sekä lukemattomia muita orkestereita ja artisteja.
Iron Maiden - Kuvatzoom
Näytä kaikki tuotetiedot
ISBN:
9789510330906
Kieli:
Suomi
Tuotesarja:
SISÄÄNKIRJAUTUMINEN
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen


OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
Tietosuojaseloste