ARVOSTELUKAPPALE

Arvostelukappale
Tekijä: Taina Latvala
Kustantaja: WSOY (2007)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   20,90
    
Kirjailija:
Kustantaja:
Kieli:
Suomi
Sivumäärä:
189 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Painos:
1. p.
Julkaisuvuosi:
2007, 01.06.2007 (lisätietoa)
ISBN:
9789510334126

EUR
20,90

Tuote ei tilattavissa.
Arvostelukappalezoom

20.90€ (Alv 10%) 19.00€ (Alv 0%)


Raikas ja suorapuheisuudellaan valloittava tarina ja kokoelma tarinoita nuoresta naisesta matkalla isän sylistä sellaisen miehen syliin, josta olisi isälle vastusta. Esikoisteos.

"Kunpa isä voisi kertoa minulle, kenen kanssa minun tulee astua vaaleanpunaiseen kuplavolkkariin! Kuka rakastaa minua loputtomassa vastamäessä, kun minulla on napa liian korkealla ja psykiatrin diagnoosi reiden ja sukkanauhan välissä?"

Arvostelukappale on sekä tarina että kokoelma tarinoita nuoresta naisesta matkalla isän sylistä sellaisen miehen syliin, josta olisi isälle vastusta. Sen kertojalla on käytössään sekä pikakelaus- että pause-näppäin. Se sisältää kertomuksia, joissa kuva on tarkka, vaikkakin hieman tärähtänyt. Latvala osaa tiivistää kokonaiset elämänvaiheet yhteen kappaleeseen ja tarkentaa yksityiskohtiin niin, että näennäisesti merkityksetön täyttyy merkityksellä.

Taina Latvala (s. 1982) on lapualaissyntyinen, nykyään Helsingissä asuva kirjailija, kolumnisti ja toimittaja. Taina Latvala on työskennellyt toimittajana Lapuan Sanomissa, Me Naisissa, Iltalehdessä ja Helsingin Sanomissa. Koulutukseltaan hän on filosofian maisteri.Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Kaunokirjallisuus. Kirjallisuustiede. Kielitiede > Kertomakirjallisuus > Suomenkielinen kertomakirjallisuus


EUR
20,90
SISÄÄNKIRJAUTUMINEN
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen


OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
Tietosuojaseloste