SULJE VALIKKO

Lakko vaikuttaa verkkokaupan toimituksiin ... LUE LISÄÄ

avaa valikko

Autotekniikka 4 : Moottorin perusteet. Käyntijärjestelmät. Moottorin kunnostus
102,70 €
Kustannusosakeyhtiö Otava
Sivumäärä: 378 sivua
Asu: Pehmeäkantinen kirja
Painos: 3. tark. p.
Julkaisuvuosi: 2016, 01.01.2012 (lisätietoa)
Kieli: Suomi
Autotekniikka 4 Moottori -oppikirja on yhdistelmä aikaisemmista kirjoista Auto- ja kuljetusalan perusoppi 6 ja erikoistumisoppi 2 sekä pieni osa kirjasta erikoistumisoppi 3. Kirjaan on lisätty uudempia rakenteita ja jätetty vähemmälle raskaan kaluston aineistoa, ja jo kirjasarjan muissa niteissä käsiteltyjä sisältöjä.

Jotta opiskelija oppii tekemään oireiden ja omien havaintojensa perusteella auton alusta- ja hallintalaitteiden huolto- ja korjaustyöt asianmukaisesti, on hänen tunnettava hyvin nykyaikaisen auton alusta- ja hallintalaitteiden perusrakenteet ja niiden toiminta. Asentaja, jolla on vankka perustieto näistä laitteista, osaa soveltaa tietojaan ja taitojaan helposti myös uusiin rakenneratkaisuihin, joita autoihin tulee jatkuvasti.

Kirjassa on painotettu erityisesti kuvien osuutta. Eri osakokonaisuuksien toiminnan ymmärtämiseksi kuvat on suunniteltu ja väritetty sellaisiksi, että monimutkaisetkin rakenteet ja toiminnat on helposti opittavissa. Hyvällä kuvituksella lyhennetään paljon pitkien tekstien osuutta, jolloin opiskelija motivoituu paremmin opiskeluun.

Kirjan sisällön laadinnassa on pyritty käsittelemään asiat siten, että opiskelija joutuu itse aktiivisesti työskentelemään.

Autotekniikka 4 : Moottorin perusteet. Käyntijärjestelmät. Moottorin kunnostuszoom


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ

Booky.fi | Kotimainen kirjakauppasi netissä

Löydä seuraava lukuelämyksesi meiltä. Valikoimassamme ovat kaikki kotimaiset kirjat sekä noin 25 miljoonaa ulkomaista teosta.
Toimitamme tilaukset maailmanlaajuisesti!



Tietosuojaseloste