TOINEN MAAILMANSOTA - TÄRKEIMMÄT SOTATAPAHTUMAT PÄIVÄ PÄIVÄLTÄ

TOINEN MAAILMANSOTA - tärkeimmät sotatapahtumat päivä päivältä
Tekijä: Shaw Anthony
Kustantaja: Gummerus Kustannus Oy (2009)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   41,00
    
Kirjailija:
Kustantaja:
Kieli:
Suomi
Sivumäärä:
192 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Painos:
2. painos
Julkaisuvuosi:
ISBN:
9789512063703

EUR
41,00
Ilmainen toimitus

Tuote ei tilattavissa.
TOINEN MAAILMANSOTA - tärkeimmät sotatapahtumat päivä päivältäzoom

41.00€ (Alv 10%) 37.27€ (Alv 0%)


Kun Saksa aloitti salamasodan Puolassa 1. syyskuuta 1939, maailma syöksyi historiansa tuhoisimpaan konfliktiin. Toinen maailmansota on tämän sodan kronikka, joka alkaa Puolaan hyökkäyksestä ja päättyy Japanin antautumiseen 2. syyskuuta 1945.

Teos kertoo kaikki tärkeimmät sotatapahtumat sekä ilma- ja merisodan. Päivittäisten uutisten muotoon laadituissa artikkeleissa suurimmat taistelut ja sotaretkien kulku (Stalingrad, Kursk, Midway, D-päivä, Iwo Jima, Okinawa ja Berliini) välittyvät lukijalle aivan kuin ne olisivat juuri tapahtuneet. Artikkeleissa käsitellään lisäksi mm. vakoilua, kotirintamaa, politiikkaa ja tekniikan kehitystä. Artikkelien ohessa on pitempiä katsauksia mm. tärkeimmistä aseista, strategiasta sekä poliittisista päätöksistä. Teoksessa on myös Euroopan ja Tyynenmeren sodan merkittävimpien vaikuttajien elämäkerrat (mm. Hitler, Chamberlain, Stalin, Zukov, MacArthur, Patton, Manstein ja Eisenhower).

Asiantuntevaa tekstiä täydentää yli 400 valokuvaa, joista välittyy koko toisen maailmansodan draama ja tragedia. Selkeät kartat valaisevat lukijalle tärkeimpien sotatapahtumien monimutkaiset vaiheet. Myös Suomen kohtaloa toisen maailmansodan pyörteissä käsitellään useilla sivuilla.


Asiasanat: toinen-maailmansota sotahistoria
Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Historia > Historiantutkimus. Yleinen kulttuurihistoria yleinen sotahistoria ja arkeologia > Yleinen sotahistoria > Toinen maailmansota 1939-1945


EUR
41,00
Ilmainen toimitus
SISÄÄNKIRJAUTUMINEN
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen


OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
Tietosuojaseloste