SULJE VALIKKO

Lakko vaikuttaa verkkokaupan toimituksiin ... LUE LISÄÄ

avaa valikko

HENGEN ANATOMIA: seitsemän askelta henkiseen kasvuun ja terveyteen
7,70 €
Karisto oy
Sivumäärä: 370 sivua
Asu: Pehmeäkantinen kirja
Painos: 7. painos
Julkaisuvuosi: 2011 (lisätietoa)
Kieli: Suomi
Amerikkalainen Caroline Myss on kirjoittanut rohkean, runsaasti keskustelua herättäneen ja myyntimenestykseksi nousseen kirjan kiehtovasta aiheesta - hengen ja ruumiin monisyisestä suhteesta. Myss edustaa ns. energialääketiedettä, joka lähestyy sairauksia intuition kautta ja näkee ne läheisessä yhteydessä ihmisen henkiseen tilaan.

Caroline Myssin mukaan ihmiskehossa on seitsemän energiakeskusta, joiden elinvoimassa kolme hengellistä perinnettä yhdistyy yleismaailmalliseksi viisaudeksi. Hindujen chakrat, kristinuskon sakramentit ja juutalaisten kabbala, elämänpuu, liittyvät niissä metafyysisellä tavalla yhteen ja kuvaavat seitsemää kehitysvaihetta, jotka ihminen läpikäy kypsyessään. Hengen anatomia pohtii energiakeskusten mysteerejä ja opettaa lukijaa kuuntelemaan sisintään uudella tavala: "alat huolehtia hengestäsi yhtä tietoisesti kuin nyt huolehdit fyysisestä kehostasi".

Caroline Myss on Body-Mind-Spirit-liikkeen keskeisiä hahmoja ja kysytty luennoitsija ympäri maailman. Hengen anantomia on hänen läpimurtoteoksensa ja käännetty jo lukemattomille kielille.

HENGEN ANATOMIA: seitsemän askelta henkiseen kasvuun ja terveyteenzoom


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ

Booky.fi | Kotimainen kirjakauppasi netissä

Löydä seuraava lukuelämyksesi meiltä. Valikoimassamme ovat kaikki kotimaiset kirjat sekä noin 25 miljoonaa ulkomaista teosta.
Toimitamme tilaukset maailmanlaajuisesti!



Tietosuojaseloste