EETU KEINÄSEN IHMEELLISET SEIKKAILUT

EETU KEINÄSEN IHMEELLISET SEIKKAILUT
Tekijä: DiCamillo Kate
Kustantaja: Karisto oy (2008)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   12,60
    
Kirjailija:
Kustantaja:
Kieli:
Suomi
Sivumäärä:
202 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi:
ISBN:
9789512349821

EUR
12,60
15,00

Tuote ei tilattavissa.
EETU KEINÄSEN IHMEELLISET SEIKKAILUTzoom

12.60€ (Alv 10%) 11.45€ (Alv 0%)


Eetu Keinänen on polvenkorkuinen posliinikani, jonka korvat ja hännäntöpö ovat aitoa turkista. Se on hyvin itsetietoinen, itseensä tyytyväinen ja hienosti pukeutunut kani, jonka emäntä, Abilene-niminen pikkutyttö, rakastaa sitä. Kun Abilenen perhe lähtee laivamatkalle Englantiin, Eetun suuri seikkailu alkaa. Aallot pyyhkäisevät posliinikanin meren syvyyksiin, missä se saa lojua hyvän tovin ennen kuin se tarttuu kalastajan verkkoon ja pääsee taas ihmisten ilmoille. Kalastajan eukko paikkailee ja pukee Eetun, ja kanin seikkailu jatkuu: Eetu kököttää kulkurin selkärepussa ja sairaan pikkutytön leikkitoverina, ja jokainen uusi omistaja rakastaa Eetua omalla tavallaan - ja lopulta Eetu itsekin alkaa oppia tuntemaan rakkautta toisia kohtaan. Ja vihdoin, vuosien kuluttua, Eetu Keinänen tapaa taas Abilenen - mutta hiukan toisin kuin on odottanut.

Eetu Keinäsen ihmeelliset seikkailut on klassinen, riipaisevan kauniisti kerrottu tarina siitä, kuinka kovinkin sydän pehmenee elämän koettelemuksissa. Nostalginen ja herkkä kuvitus viimeistelee palkitun lastenkirjan tunnelman.


Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Kaunokirjallisuus. Kirjallisuustiede. Kielitiede > Kertomakirjallisuus > Suomenkielinen kertomakirjallisuus


EUR
12,60
SISÄÄNKIRJAUTUMINEN
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen


OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
Tietosuojaseloste