SULJE VALIKKO

Lakko vaikuttaa verkkokaupan toimituksiin ... LUE LISÄÄ

avaa valikko

EETU KEINÄSEN IHMEELLISET SEIKKAILUT
13,10 €
Karisto oy
Sivumäärä: 202 sivua
Asu: Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi: 2008 (lisätietoa)
Kieli: Suomi
Eetu Keinänen on polvenkorkuinen posliinikani, jonka korvat ja hännäntöpö ovat aitoa turkista. Se on hyvin itsetietoinen, itseensä tyytyväinen ja hienosti pukeutunut kani, jonka emäntä, Abilene-niminen pikkutyttö, rakastaa sitä. Kun Abilenen perhe lähtee laivamatkalle Englantiin, Eetun suuri seikkailu alkaa. Aallot pyyhkäisevät posliinikanin meren syvyyksiin, missä se saa lojua hyvän tovin ennen kuin se tarttuu kalastajan verkkoon ja pääsee taas ihmisten ilmoille. Kalastajan eukko paikkailee ja pukee Eetun, ja kanin seikkailu jatkuu: Eetu kököttää kulkurin selkärepussa ja sairaan pikkutytön leikkitoverina, ja jokainen uusi omistaja rakastaa Eetua omalla tavallaan - ja lopulta Eetu itsekin alkaa oppia tuntemaan rakkautta toisia kohtaan. Ja vihdoin, vuosien kuluttua, Eetu Keinänen tapaa taas Abilenen - mutta hiukan toisin kuin on odottanut.

Eetu Keinäsen ihmeelliset seikkailut on klassinen, riipaisevan kauniisti kerrottu tarina siitä, kuinka kovinkin sydän pehmenee elämän koettelemuksissa. Nostalginen ja herkkä kuvitus viimeistelee palkitun lastenkirjan tunnelman.


EETU KEINÄSEN IHMEELLISET SEIKKAILUTzoom


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ

Booky.fi | Kotimainen kirjakauppasi netissä

Löydä seuraava lukuelämyksesi meiltä. Valikoimassamme ovat kaikki kotimaiset kirjat sekä noin 25 miljoonaa ulkomaista teosta.
Toimitamme tilaukset maailmanlaajuisesti!



Tietosuojaseloste