SULJE VALIKKO

Lakko vaikuttaa verkkokaupan toimituksiin ... LUE LISÄÄ

avaa valikko

Vieras kartanossa
28,80 €
Tammi
Sivumäärä: 550 sivua
Asu: Kovakantinen kirja
Painos: 1. p.
Julkaisuvuosi: 2011, 12.04.2011 (lisätietoa)
Kieli: Suomi

Yllättävistä juonenkäänteistä tunnettu Sarah Waters kirjoittaa oman mukaelmansa goottilaisesta kummitusjutusta.

Vääjäämättömästi kohti loppuhuipennusta kasvavasta tarinasta muodostuu vaikuttava psykologinen jännityskertomus sekä hieno allegoria brittiläisen luokkayhteiskunnan murroksesta.

Eletään kesää 1940-luvun lopulla sotavuosien köyhdyttämällä Englannin maaseudulla. Tohtori Faraday kutsutaan potilaskäynnille Hundreds Hallin kartanoon. Ayresin perheen kotina yli kaksi vuosisataa toiminut kartano, ennen niin suuri ja komea, on surullisesti rapistumassa. Tiiliseinät lohkeilevat, puutarha kasvaa rikkaruohoa ja tallipihan kello on pysähtynyt näyttämään ikuisesti kahtakymmentä vaille yhdeksää. Kartanon omistajat, äiti, poika ja tytär, yrittävät sinnitellä muuttuvan maailman tahdissa.

Kiusaako Ayresin perhettä vain heidän elämäntapansa katoavaisuus vai jylläävätkö kartanossa jotkin paljon pahemmat voimat? Tohtori Faraday ei osaa aavistaa, kuinka läheisesti ja kammottavasti perheen kohtalo tulee kietoutumaan hänen omaansa.
Teos on suomennettu EU:n Kulttuuri-ohjelman tuella.

Sarah Waters (s. 1966) on englantilainen kirjailija, joka on mukaansatempaavissa romaaneissaan tarttunut historiallisiin aiheisiin ja tuoreuttanut ne nykyaikaisella kertojanäänellä ja lesborakkaudella. Waters on saanut tuotannostaan jo lukuisia tunnustuksia, mm. Britannian kirjakauppiaiden liitto on nimennyt hänet kahdesti vuoden kirjailijaksi. Yövartio (The Night Watch) oli Watersin kansainvälinen läpimurto, jonka seurauksena sekä suuri yleisö että kriitikot löysivät Watersin loistavat kertojanlahjat. Waters on suorittanut tohtorin tutkinnon Englannin kirjallisuudessa ja luennoinut avoimessa yliopistossa. Hän asuu Lontoossa.



Vieras kartanossazoom


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ

Booky.fi | Kotimainen kirjakauppasi netissä

Löydä seuraava lukuelämyksesi meiltä. Valikoimassamme ovat kaikki kotimaiset kirjat sekä noin 25 miljoonaa ulkomaista teosta.
Toimitamme tilaukset maailmanlaajuisesti!



Tietosuojaseloste