SULJE VALIKKO

}

avaa valikko

Kuhala ja kevään ensi ruumis
19,90 €
Kustantaja:
Sivumäärä:
316 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Painos:
1. p.
Julkaisuvuosi:
2010, 25.05.2010 (lisätietoa)

Se tunne kun luulet pääseväsi keskisuomalaisen korven rauhaan mutta löydät patikkareissullasi ruumiin.

Kun kaiken kokeneen yksityisetsivä Kuhalan elämässä tapahtuu liikaa, hän panee lapun toimistonsa luukulle ja muuttaa Jyväskylästä tienoolle, josta arvelee löytävänsä mielenrauhan. Arvio osoittautuu vääräksi, sillä lakkautetun Kamasen kunnan raitilla liikkuu tappaja.

Kenen kontolla on mökinpahnoilla talvehtineen vainajan surma, kuka niittaa naskalin entisen kunnanjohtajan niskaan? Entä kuinka tattimogulin suohaudasta löytyvät jäännökset liittyvät tähän kaikkeen?

Takatalven tuiskut kiidättävät lunta, ja Kuhala on vähällä paitsi kohmettua lumienkeliksi myös joutua aidon kainuulaiskarhun vatsaan. Vastuksista huolimatta Kuhala alkaa tutkia rikoksia. Hänen on palattava Jyväskylään ottamaan selvää, mistä tässä kaikesta on kyse, mutta asiat mutkistuvat ja ratkaisu siintää yhtä etäällä kuin kaupungin horisontissa piirtyvät rakennusnosturit.

Markku Ropposen yhdeksännen Kuhala-dekkarin äkkiväärät juonenkäänteet ja harkiten annosteltu huumori suovat lukijalle ensiluokkaisen dekkarinautinnon.

Markku Ropponen (s. 1955) on keskisuomalaisen maiseman sekä suomalaisen mielenmaiseman kiitetty kuvaaja. Yksityisetsivä Kuhalasta kertova sarja on viihdyttänyt lukijoita jo lähes kahdenkymmenen vuoden ajan.Kuhala ja kevään ensi ruumiszoom
Näytä kaikki tuotetiedot
Booky.fi Oy
Työpajankatu 13 A
00580 Helsinki

Tietosuojaseloste


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ