SULJE VALIKKO

Lakko vaikuttaa verkkokaupan toimituksiin ... LUE LISÄÄ

avaa valikko

Tee itsestäsi mestariajattelija
15,50 €
Tammi
Sivumäärä: 224 sivua
Asu: Kovakantinen kirja
Painos: 7. p.
Julkaisuvuosi: 2015, 24.01.2012 (lisätietoa)
Kieli: Suomi

Kirjassa opastetaan ihmismielen perusteiden äärelle käytännönläheisellä ja innostavalla tyylillä. Kirja auttaa ottamaan omat ajatukset haltuun.

Teoksessa käsiteltävien menetelmien avulla eliminoit työperäisen stressin, opit olemaan huolehtimatta asioista, joihin et voi vaikuttaa ja opit hyödyntämään ympäristöäsi tehokkaasti. Samalla opit joukon erilaisia keinoja, joiden avulla voit hyödyntää tätä ymmärtämystä sekä oman että lähimmäistesi hyvinvoinnin edistämiseksi.

Kirjassa kosketetaan huikeaa määrää erilaisia kiinnostavia teemoja. Tässä niistä muutamia: riippuvuuksista eroon pääseminen, haitallisten ajatusmallien blokkaaminen, muistipalatsin rakentaminen, tietotulvan hallinta, flow-tilan synnyttäminen ja ylläpito, ajattelunhallinta, ihanteellisen ajattelutilan luominen, teknologian hyödyntäminen ja ajattelu ryhmässä. – – Vaikka kirjassa hyödynnetään ihailtavaa määrää tieteellistä tutkimusta, tämä ei raskauta tekstiä liikaa.– Olli-Pekka Vainio, hyvejohtajuus.fi/kirja-arvio

Lauri Järvilehto, FT, on sarjayrittäjä, tietokirjailija, muusikko, filosofi ja viiden lapsen isä. Hän on ollut perustajana neljässä yrityksessä, joista viimeisin, pelioppimisstartup Lightneer, keräsi kansainvälisiltä ja kotimaisilta sijoittajilta lähes viisi miljoonaa euroa riskirahoitusta. Lightneerin ensimmäinen peli, CERN:in asiantuntijoiden kanssa kehitetty fysiikan oppimispeli Big Bang Legends, nousi oppimispelilistojen ykköseksi Singaporessa, Filippiineillä, Kambodzassa ja Suomessa. Pelin kehittäminen lopetettiin keväällä 2018. Järvilehto toimii Suomen Unicefin, Lightneerin ja Filosofian Akatemian hallituksissa ja luennoi maailmanlaajuisesti oppimisesta, ajattelutaidoista ja työn tulevaisuudesta.



Tee itsestäsi mestariajattelijazoom


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ

Booky.fi | Kotimainen kirjakauppasi netissä

Löydä seuraava lukuelämyksesi meiltä. Valikoimassamme ovat kaikki kotimaiset kirjat sekä noin 25 miljoonaa ulkomaista teosta.
Toimitamme tilaukset maailmanlaajuisesti!



Tietosuojaseloste