SULJE VALIKKO

Lakko vaikuttaa verkkokaupan toimituksiin ... LUE LISÄÄ

avaa valikko

Avaa ikälukot - vapaudu johtamaan
57,30 €
Edita Lakitieto Oy
Sivumäärä: 183 sivua
Asu: Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi: 2006 (lisätietoa)
Kieli: Suomi
Avaa ikälukot - Vapaudu johtamaan auttaa sinua vapautumaan ikälukoista, jotka syövät energiaa ja rajoittavat mahdollisuuksia johtamistyössäsi.

Edessämme on ennennäkemätön väestömuutos ja siksi tarvitaan ikäajattelun vallankumousta. Kaavamaisiin ikäkäsityksiin ei enää ole varaa, vaan yritysten on ennakkoluulottomasti kehitettävä kaikenikäistä henkilöstöään ja rekrytoijien on opittava katsomaan iän sijasta ihmisen osaamista ja lahjakkuutta. Tavanomaisen ikäjohtamisen tilalle kirja tarjoaa iätöntä johtamista, uusia, raikkaita näkökulmia.

Kun ikälukot sisälläsi avautuvat, vapaudut johtamaan siten kuin aina olisit halunnut johtaa. Rennosti, luovasti, vapautuneesti. Keskität energiasi perustehtävääsi. Orkesterissasi ei ole merkitystä, minkä ikäinen kukin soittaja on. Mutta jokaisen on osattava soittaa.

Eeva-Leena Vaahtio on yhteiskuntatieteiden tohtori, joka on perehtynyt työelämän kysymyksiin erityisesti johdon ja esimiestyön näkökulmasta. Kirja tuulettaa reippaasti ikäasenteita ja ravistelee vakiintuneita työelämän ikäkäytänteitä myönteisen ymmärtävällä tavalla.


Avaa ikälukot - vapaudu johtamaanzoom


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ

Booky.fi | Kotimainen kirjakauppasi netissä

Löydä seuraava lukuelämyksesi meiltä. Valikoimassamme ovat kaikki kotimaiset kirjat sekä noin 25 miljoonaa ulkomaista teosta.
Toimitamme tilaukset maailmanlaajuisesti!



Tietosuojaseloste