SULJE VALIKKO

Lakko vaikuttaa verkkokaupan toimituksiin ... LUE LISÄÄ

avaa valikko

SUOMEN RETKEILYOPAS
38,00 €
Edita Lakitieto Oy
Sivumäärä: 424 sivua
Asu: Pehmeäkantinen kirja
Julkaisuvuosi: 2007 (lisätietoa)
Kieli: Suomi
Opas on jokaisen retkeilijän perushakuteos, johon on koottu Suomen parhaat retkikohteet. Mukana on koko maa Suomenlahden saaristosta Lapin tuntureille ja Itä-Suomen vaaroille: taajamien lähivirkistysalueita, luontopolkuja, retkeilyreittejä, kansallispuistoja, retkeily- ja erämaa-alueita. Suositun oppaan 5. uudistetussa painoksessa on entistä enemmän kohteita ja kaikki tiedot on tarkistettu ja päivitetty. Myös retkeilijän ympäristövinkit on ajantasaistettu. Suomen koordinaatisto- ja karttamuutos esitellään, ja julkisilla kulkuvälineillä saavutettavat kohteet löytyvät nyt entistäkin helpommin. Metsähallituksen palveluiden lisäksi kirjasta löytyvät kattavasti tiedot myös kuntien, maakuntien ja yhteisöjen hoidossa olevista retkikohteista ja -reiteistä.
Reitti- ja kohdekuvausten lisäksi teoksessa kerrotaan avoimista autio- ja päivätuvista sekä maksullisista varaustuvista, tarvittavista kartoista, luontokeskuksista ja opastuspaikoista. Teos on nelivärinen ja runsaasti kuvitettu.

SUOMEN RETKEILYOPASzoom


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ

Booky.fi | Kotimainen kirjakauppasi netissä

Löydä seuraava lukuelämyksesi meiltä. Valikoimassamme ovat kaikki kotimaiset kirjat sekä noin 25 miljoonaa ulkomaista teosta.
Toimitamme tilaukset maailmanlaajuisesti!



Tietosuojaseloste