RAUHA: MAHATMA GANDHIN AJATUKSIA

RAUHA: Mahatma Gandhin ajatuksia
Tekijä: Gandhi Mahatma
Kustantaja: Edita Publishing Oy (2007)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
Saatavilla Omakaupasta
EUR   18,20
    
Kirjailija:
Kustantaja:
Kieli:
Suomi
Sivumäärä:
92 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi:
Tuotesarja:
ISBN:
9789513750145

EUR
18,20
16,90

Tuote ei tilattavissa.
RAUHA: Mahatma Gandhin ajatuksiazoom

18.20€ (Alv 10%) 16.55€ (Alv 0%)


UBUNTU-sarjassa julkaistaan suomeksi 1900-luvun tunnetuimpien hyväntekijöiden ajatuksia ja mietelmiä. Tyylikkäät lahjakirjat ovat saavuttaneet maailmalla suuren suosion.

Sarjan toinen kirja Rauha johdattaa Mahatma Gandhin ajatteluun. Gandhi tunnetaan väkivallattoman vastarinnan kannattajana ja kehittäjänä. Hän rakensi kansalaistottelemattomuudesta niin vahvan voiman, että Britannian oli lopulta myönnettävä Intialle itsenäisyys ilman aseellista taistelua vuonna 1947. Gandhi piti väkivallattomuuden periaatteesta sinnikkäästi kiinni itsenäisyyskamppailun aikana, vaikka hänet teljettiin vuosiksi vankilaan ja siirtomaaisännät turvautuivat itse moneen otteeseen koviin otteisiin. Lakimiehen koulutuksen Lontoossa nuorena miehenä saanut Gandhi vastasi väkivaltaan puhumalla ja paastoamalla.

Gandhi oli syvällinen ajattelija, joka osasi puhua tavallisille ihmisille. Hänen ajatuksensa rauhasta sytyttävät yhä uudelleen toivoa sotien varjostamassa maailmassa. Kirja sisältää Mahatma Gandhin pienoiselämäkerran ja valikoiman hänen voimakkaimpia ajatuksiaan.

Alkusanat UBUNTU-sarjan kirjoihin on kirjoittanut arkkipiispa Desmond Tutu.Asiasanat: elämäkerrat poliitikot yhteiskunnalliset-vaikuttajat humanismi etiikka ihmisyys rauhanaate aforismit rauha
Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Filosofia. Psykologia. Rajatieto > Etiikka. Elämänfilosofia. Estetiikka > Elämänfilosofia. Elämäntaito


EUR
18,20
SISÄÄNKIRJAUTUMINEN
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen


OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
Tietosuojaseloste