SULJE VALIKKO

Lakko vaikuttaa verkkokaupan toimituksiin ... LUE LISÄÄ

avaa valikko

Maapallon matkaopas
24,30 €
Schildts & Söderströms
Asu: Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi: 2008 (lisätietoa)
Kieli: Suomi
Kuvittele, että olet marsilainen ja laskeudut ufolla maapallolle. Mistä kannattaa lähteä liikkeelle? Keitä nämä maan asukkaat oikein ovat? Millaisia asioita he tekevät?

Maapallon matkaopas on kirja täynnä kiehtovia faktoja ja triviaa etenkin niille lukijoille, jotka nauttivat Ennätysten kirja -tyyppisestä tavarasta. Tällä kertaa ei suinkaan keskitytä ennätyksiin, sehän on jo tehty ja nähty. Sen sijaan tässä järisyttävän värikkäässä matkaoppaassa esitellään mm. 70-vuotias nainen, jolla on niin paljon tatuointeja ja lävityksiä, että hän näyttää alastomanakin pukeutuneelta. Voi olla tarpeen myös tietää, että USA:n Utahissa linnuilla on liikenteessä etuajo-oikeus. Aina on syytä muistaa, että Tudorien hovissa Englannin kuninkaan läheisiin avustajiin kuului myös takapuolen pyyhkijä - tätä ei kerrota television pukudraamoissa! Maapallon matkaopas vastaa lukemattomiin olennaisiin ja epäolennaisiin kysymyksiin - ja tässä niistä vain murto-osa:

Kuinka maailmanloppu voi tapahtua... Mistä saa kunnollista salamimakkaraa... Mikä tekee naisen onnelliseksi... Kuinka saadaan täydellinen vartalo... Missä kannattaa suorittaa kaksintaistelu... Miksi miehet menevät uimarannalle... Kuinka toukkaa on järkevintä käyttää... Milloin on syytä nousta uppoavasta autosta... Mitä lusikalla voi tehdä... Miten käyttäydytään kunnolla... Milloin koolla on väliä... Kuinka pelastaa maapallo... Kenen olisi syytä olla kuollut... Milloin kannattaa pitää vaatteet päällä... Kuinka veden päällä kävellään?

Maapallon matkaopaszoom
Näytä kaikki tuotetiedot
ISBN:
9789515017840


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ

Booky.fi | Kotimainen kirjakauppasi netissä

Löydä seuraava lukuelämyksesi meiltä. Valikoimassamme ovat kaikki kotimaiset kirjat sekä noin 25 miljoonaa ulkomaista teosta.
Toimitamme tilaukset maailmanlaajuisesti!



Tietosuojaseloste