SULJE VALIKKO

avaa valikko

Suomen historian kartasto
52,50 €
Karttakeskus
Sivumäärä: 304 sivua
Asu: Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi: 2007 (lisätietoa)
Kieli: Suomi
Takakansi

Ensimmäinen laaja kartasto Suomen historiasta puoleen vuosisataan! Suomen historian kartasto esittää maamme historian tärkeimmät kehityslinjat esihistoriasta nykypäivään temaattisina karttoina, kaavioina ja yleistajuisina artikkeleina. Teos käsittelee ympäristön muutosta, asutusta ja väestöhistoriaa, taloushistoriaa sekä poliittisia ja kulttuurisia ilmiöitä unohtamatta yhteyksiä rajojen yli. Aineiston ovat laatineet alansa eturivin suomalaiset tutkijat. Kartaston päätoimittajana on Suomen historian professori Pertti Haapala Tampereen yliopistosta.


Esittelyteksti

Suomen historian kartasto esittelee maamme historian tärkeimmät kehityslinjat esihistoriasta nykypäivään karttoina, kaavioina ja artikkeleina.


Ennakkotieto

Päätoimittanut Pertti Haapala
Ensimmäinen laaja Suomen historian kartasto puoleen vuosisataan!

Laaja uutuuskartasto esittää Suomen historian tärkeimmät kehityslinjat esihistoriasta nykypäivään nykytutkimuksen tulosten mukaisina karttoina, kaavioina ja yleistajuisina artikkeleina. Kirja on jaettu aikakausiin, mutta aikakausien sisällä se etenee aihealueittain.

Teos käsittelee

Suomen historian kartastozoom
Näytä kaikki tuotetiedot


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ

Booky.fi | Kotimainen kirjakauppasi netissä

Löydä seuraava lukuelämyksesi meiltä. Valikoimassamme ovat kaikki kotimaiset kirjat sekä noin 25 miljoonaa ulkomaista teosta.
Toimitamme tilaukset maailmanlaajuisesti!



Tietosuojaseloste