SULJE VALIKKO

}

avaa valikko

Maapallo
33,40 €
Kustantaja:
Sivumäärä:
520 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Painos:
Uusi p.
Julkaisuvuosi:
Esittelyteksti

Maapallo kertoo yleistajuisesti planeettamme synnystä, kehityksestä ja eri ilmiöistä. Kirja johdattaa lukijansa maailman kiehtovimpiin paikkoihin.


Ennakkotieto

Suuren suosion maailmalla saavuttanut Earth ilmestyy suomenkielisenä syksyllä 2007. Maapallo johdattaa lukijansa maailman lumoavimpiin paikkoihin vuorenhuipuilta maanalaisiin luoliin ja kertoo yleistajuisesti niin planeettamme syntyhistoriasta kuin eri ilmiöistä - laattaliikunnoista merivirtoihin.

Kirjassa käsitellään myös ihmisen ja luonnon vuorovaikutusta ja kerrotaan ajankohtaisista ympäristökysymyksistä, kuten kasvihuoneilmiöstä ja ilmastonmuutoksesta sekä puhtaan veden ja energiavarantojen riittävyydestä.

Tekstejä havainnollistavat runsaat 1 200 piirrosta ja yksityiskohtaista karttaa. Yli 2 000 valokuvaa ympäri maailmaa tekevät kirjasta erityisen näyttävän.

Maapallo on myös verraton hakuteos; kirjan lopussa on lukijan apuna kattava, lähes 2 500 sanan asiasana- ja paikannimihakemisto.

Suomenkielisen laitoksen päätoimittajana on luonnonmaantieteen professori Matti Tikkanen Helsingin yliopistosta, teoksen suomentajat ovat oman alansa asiantuntijoita.


Takakansi

Suuren suosion maailmalla saavuttanut Earth ilmestyy suomenkielisenä. Maapallo johdattaa lukijansa maailman kiehtovimpiin paikkoihin vuorenhuipuilta maanalaisiin luoliin ja kertoo yleistajuisesti niin planeettamme syntyhistoriasta kuin eri ilmiöistä laattaliikunnoista merivirtoihin. Tekstejä havainnollistavat runsaat 1 200 piirrosta ja karttaa sekä yli 2 000 valokuvaa. Suomenkielisen laitoksen päätoimittajana on luonnonmaantieteen professori Matti Tikkanen Helsingin yliopistosta ja kääntäjät ovat oman alansa asiantuntijoita.
Maapallozoom
Näytä kaikki tuotetiedot
Booky.fi Oy
Työpajankatu 13 A
00580 Helsinki

Tietosuojaseloste


Toimitusehdot


Asiakaspalvelu


YHTEYSTIEDOT


SEURAA MEITÄ